Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Heb jij de governance en security van Teams al geregeld?

Dinsdag 9 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Voorkom datalekken via Teams en kijk wat hoe je soepel samenwerken op dit platform goed te beveiligt.

Banner_08

Rolde jouw organisatie het afgelopen jaar Teams ook versneld uit? De kans is groot dat de security en governance hierbij niet altijd goed werd geregeld. Dit kan een groot gevaar betekenen voor jouw bedrijfsgegevens. Het is dus de hoogste tijd om veiliger te gaan werken met Microsoft Teams. Tijdens deze webinar laten we je zien hoe je dat doet.

 

Voorkom datalekken, stel security en governance in! 

De kans bestaat dat jouw bedrijfsgegevens, bedoeld of onbedoeld, in de verkeerde handen komen als je bij een Teams-implementatie onvoldoende aandacht besteedt aan de beveiligingsinstellingen. Wat zijn de standaardinstellingen en wat is er mogelijk om samenwerken echt goed te beveiligen? Deze webinar bekijkt governance en security vanuit IT-beheer en vanuit de medewerker.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • Hoe gaat Microsoft om met jouw gegevens?
  • De standaard beveiligingsinstellingen van Azure Active directory.
  • Aanvullende maatregelen veelvuldig gebruikt door overheids- en onderwijsinstellingen voor Teams meetings.
  • Multi-factor authenticatie.
  • Intune Mobile App Management, Mobile Device Management en Guest/External Access
  • Voorwaardelijke toegang op basis van device, locatie en gedrag.
  • Automatisch grip op privacygevoelige informatie via Data Loss Prevention (DLP).
  • Gevoelige informatie in Teams voorzien van labels.
  • Versleutelen van gegevens in transit en in rust.ows.

Schrijf je in!

Een datalek wil je voorkomen, maar tegelijk wil je dat je collega’s wel soepel kunnen werken. Dankzij de uitgebreide governance en security instellingen in Teams hoeft jouw organisatie niet in te leveren op beveiliging bij online samenwerken. Onze specialisten vertellen je hier tijdens de webinar alles over. Mocht je vragen hebben, dan kun je die tijdens de uitzending aan ze stellen! Schrijf je daarom nu in voor deze webinar over eenvoudige én veilige IT in het onderwijs.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Jan Willem Roks
Technical Specialist Security, Compliance & Identity
Microsoft

Remco de Kramer
Product Marketing Manager
Microsoft

Helaas...

De inschrijving voor dit webinar is helaas gesloten, maar je kan je nog wel aanmelden voor één of meerdere andere webinars uit deze reeks.