Governance

Microsoft 365

Cybersecurity

Compliance

Ben jij voorbereid op een security incident?

Donderdag 18 maart 2021 • 14.00-15.00 uur | Het is niet de vraag of, maar wanneer jouw organisatie slachtoffer wordt van cybercrime. Met een incident response team sta je sterker tijdens en na een aanval. Hoe je het inricht zie je in dit webinar.

Banner_01

Het is niet de vraag of, maar wanneer jouw organisatie slachtoffer wordt van cybercrime. Daarom is het belangrijk een goed plan van aanpak op te stellen voor als het toch fout gaat. Niet alleen de techniek, maar ook je organisatie moet klaar staan als het onvermijdelijke toeslaat. Tijdens deze webinar laten we je zien hoe je een incident response team inricht.

 

Plan van aanpak opstellen

Of je nu een klein bedrijf bent of een grote organisatie: een security incident kun je bijna niet voorkomen, welke maatregel je ook treft. Veel bedrijven denken dat cloudleveranciers hen alle werk uit handen nemen, maar niks is minder waar. Security is en blijft ook jouw verantwoordelijkheid. Daarom is het belangrijk om goed inzicht te hebben in de afspraken met jouw cloudleveranciers. Zo weet je precies wie waar verantwoordelijk voor is en welke zaken jij moet oppakken als het ooit een keertje fout gaat.

 

Wat krijg je te zien tijdens deze webinar?

  • De technische en organisatorische elementen van cybersecurity
  • Hoe word je regisseur van jouw response-organisatie?
  • Do’s en don’ts van incident response
  • Praktijkcases: geanonimiseerde voorbeelden van echte incidenten
  • Welke tooling geeft jouw meer inzicht in de gedeelde verantwoordelijkheid?

Schrijf je in!

Heb jij goed inzicht in alle afspraken en verantwoordelijkheden rondom security in de cloud? Ga je ervan uit dat jouw cloudleverancier jou alle werk uit handen neemt? Of wil je onze security experts tijdens deze live webinar vragen stellen? Schrijf je dan snel in voor onze webinar en krijg meer inzicht in de gedeelde verantwoordelijkheid van security in de cloud.

 

Meer over cybersecurity en governance

Deze webinar is onderdeel van een webinarreeks van Microsoft over security en compliance. Klik hier om je in te schrijven voor andere edities en zie hoe je dataveiligheid én productiviteit verbetert met onze tips en tools.

Opmerking: Microsoft Teams biedt een mooie, interactieve ervaring die het beste werkt met de Teams-app. We raden je aan de app te downloaden als je die nog niet hebt, omdat niet alle browsers worden ondersteund. 

 

Sprekers

Jelle Niemantsverdriet
National Security Officer
Microsoft

Martin Vliem
National Security Officer
Microsoft

Schrijf je in voor deze webinar.