Webinar Valo Modern

11 oktober 2018  10:00  Webinar

In dit webinar laten Maarten Eekels en Ruud Brok je alle highlights en features van Valo Modern 1.0 zien, hét social intranet voor SharePoint Modern.

The Next Generation Digital Workplace Solution

Valo is een ready-to-go intranetoplossing op SharePoint en Office 365. Het is eenvoudig in gebruik, ziet er mooi uit en is eenvoudig aan te passen naar je eigen huisstijl. De SharePoint update naar Modern SharePoint was een enorme stap vooruit, waar veel mensen van profiteren. Met toevoeging van communicatiesites, moderne team sites, kolomopmaak en de integratie van zakelijke apps kunnen én doen gebruikers meer met hun moderne werkplek. Niet meer dan logisch dat Valo Modern werd ontwikkeld.

Valo Modern

Valo Modern zorgt ervoor dat jouw digitale werkomgeving nog beter bij jouw wensen en behoeften aansluit. Het is samen met alle partners en klanten ontwikkeld, waardoor er daadwerkelijk functionaliteiten in zitten waar jij behoefte aan hebt. Tijdens dit webinar laten wij je al deze functionaliteiten zien en gaan we in op de highlights van Valo Modern.

     

Enkele nieuwe highlights zijn:

  • Alle communicatie- en samenwerksites tonen dezelfde huisstijl.
  • Nieuws wordt gefilterd op basis van gebruikerseigenschappen. Hierdoor zie je nieuws wat op dat moment relevant is voor je.
  • Nieuwe pagina’s kunnen eenvoudig aangemaakt worden met bestaande sjablonen.
  • Maak je lokale communicatie-sites eenvoudig meertalig met geautomatiseerde vertalingen.
  • Het is eenvoudiger om content te creëren en te beheren, waardoor je jezelf kan concentreren op de inhoud in plaats van op de technologie erachter.

Meer weten? 

Meld je dan aan voor het webinar middels het formulier. Nu al meer weten over Valo Modern? Lees het PortiBlog van Ruud Brok.

Aanmelden


Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This