Webinar: Een social intranet met Valo

30 maart 2017  13:00  Webinar

Social intranet

Een social intranet brengt uw medewerkers dichter bij elkaar. Het zorgt voor een betere samenwerking, het structureert het delen van kennis en informatie en ondersteunt uw medewerkers in hun dagelijks werk.

Tijdens het gratis webinar “Een Social Intranet met Valo” gaan we aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden in op de voordelen en uitdagingen van een social intranet. Valo is een ready-to-go social intranet op Office 365 en SharePoint.

Met een demo laten wij zien welke mogelijkheden Valo u biedt. Valo Intranet vormt het middelpunt van alle communicatie, sociale interactie en samenwerking binnen uw organisatie. Wij laten zien hoe gebruiksvriendelijk het intranet van Valo is en het design, dat aangepast kan worden naar uw huisstijl, zal u verbazen.

Valo Intranet is gebaseerd op voorgeschreven Best Practices van Microsoft. Deze zullen we tijdens het webinar de revue laten passeren.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor de communicatie-, marketing- en informatiemanager die op zoek is naar een eenvoudig te implementeren oplossing op Office 365 om hun medewerkers aan hun organisatie te binden, beter te laten samenwerken en gestructureerd informatie te delen.

 

Aanmelden en meer informatie

Meld u middels onderstaande link direct aan voor het webinar. U ontvangt voorafgaande aan het webinar meer informatie over uw deelname.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op,

Interesse in dit webinar?

Schrijf je direct in

Maarten Eekels

Maarten Eekels

Het webinar wordt verzorgd door Maarten Eekels, MVP en CTO bij Portiva.

"Ik ben een ervaren allround Office 365 specialist die houdt van een uitdaging en die perfect in staat is de zakelijke behoeften van de klant te vertalen naar technische oplossingen. Ik heb uitgebreide ervaring in het opzetten en implementeren van Office 365-omgevingen en SharePoint portals. Vanuit mijn kennis en ervaring spreek ik geregeld op nationale en internationale evenementen en congressen."

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This