Webinar: Kom verder met PowerApps & Flow

24 mei 2018  10:00  Webinar

Microsoft PowerApps

Met PowerApps creëer je web en mobiele apps en verbind je applicaties en data. Bouw snel apps dankzij de intuïtieve interface. Maak een keuze uit de vele voorbeeldapps of start volledig vanaf het begin. Koppel je app eenvoudig aan andere databronnen en gebruik eenvoudige expressies om logica toe te voegen. Met de nieuwe integratie mogelijkheden van PowerApps in SharePoint, kunnen nu ook oude InfoPath-formulieren zo vervangen worden.

 

Microsoft Flow

Met Flow kun je toepassingen maken die door middel van triggers en acties, werkprocessen eenvoudiger automatiseren.  Flow is de vervanger voor de oude SharePoint Designer workflows, maar biedt ook meteen veel meer mogelijkheden voor koppelingen naar externe systemen. Eindelijk is er één portaal voor al je goedkeuringstaken, onafhankelijk vanaf welke SharePoint site een taak wordt gestart.

 

Live workshop

Tijdens dit webinar nemen wij je graag mee in de wereld van Microsoft PowerApps & Flow. Het webinar ronden wij af met een korte workshop door praktisch aan de slag te gaan met het declaratie proces.

 

Onderwerpen

  • Wat is nieuw in PowerApps & Flow?
  • Vervanging van InfoPath en Access
  • Live workshop declaratie app + parallelle goedkeuring.

 

Sprekers

Het webinar wordt verzorgd door:
– Maarten Eekels, CTO van Portiva & Microsoft MVP
– Raymond Peters, Functional consultant

 

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor zowel CIO’s, IT Managers alsook Office 365 specialisten & beheerders. Tijdens het webinar belichten we zowel het technische en functionele aspect van Microsoft PowerApps & Flow.

Meld je middels onderstaand formulier aan voor het webinar.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This