Webinar on demand: Microsoft Teams succesvol in je organisatie

Microsoft Teams succesvol uitrollen en beheren

Inmiddels weten veel klanten wat Microsoft Teams is, maar wij merken dat het nog niet voor iedereen eenvoudig is om Teams te beheren en goed uit te rollen binnen een organisatie. Daarom gaan we tijdens dit webinar daar dieper op in. We laten onze aanpak voor een succesvolle uitrol van Teams zien en we behandelen verschillende valkuilen die wij in de diverse projecten bij onze klanten al zijn tegengekomen. En uiteraard laten we ook zien wat er de laatste maanden allemaal nieuw is uitgekomen op het gebied van Microsoft Teams.

 

Onderwerpen

  • Wat is er nieuw in Microsoft Teams?
  • Hoe beheer ik Teams?
  • Hoe ziet een succesvolle uitrol van Teams er uit?
  • Welke valkuilen zijn er?

 

Sprekers

     

Het webinar wordt verzorgd door Maarten Eekels, CTO van Portiva & Microsoft MVP, en Simone Molenwijk, Functional Consultant bij Portiva.

Bekijk de opnameDeel dit webinar op social media:

Meer events bijwonen?

Regelmatig organiseren wij samen met Microsoft en enkele partners SharePoint seminars. Focus ligt op de business aspecten en de organisatorische voordelen van invoering van SharePoint oplossingen. Doelgroep: directie, IT Management (CIO, CFO, CTO), Controllers en Business Managers. De events zijn vooral geschikt voor organisaties die implementatie van SharePoint overwegen, of die hun SharePoint oplossing willen optimaliseren.

Bekijk de agenda

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?