Webinar on demand: Interactieve web forms op SharePoint en SharePoint Online

Interactieve web forms op SharePoint en SharePoint Online

In 2013 maakte Microsoft al bekend niet langer te investeren in InfoPath. InfoPath 2013-client en de InfoPath Forms Services in SharePoint zijn de laatste versies en worden alleen nog gedurende de looptijd van Microsoft SharePoint 2016 ondersteund.

Om ook in de toekomst interactieve web forms te ontwerpen op SharePoint en SharePoint Online (Office 365) is skybow Rich Forms een uitstekend alternatief. Skybow Rich Forms biedt je dé oplossing voor het maken van dynamische formulieren die voldoen aan de eisen van moderne business process apps.

Onderwerpen tijdens dit webinar

In dit webinar laten wij samen met onze partner skybow zien hoe snel een business applicatie in elkaar gezet is en hoe gemakkelijk deze daarna te onderhouden is. Zonder maatwerk!

Sprekers:

  • Maarten Eekels, CTO bij Portiva
  • Bart Wessels, pre-sales manager bij skybow

Bekijk de opnameDeel dit webinar op social media:

Meer events bijwonen?

Regelmatig organiseren wij samen met Microsoft en enkele partners SharePoint seminars. Focus ligt op de business aspecten en de organisatorische voordelen van invoering van SharePoint oplossingen. Doelgroep: directie, IT Management (CIO, CFO, CTO), Controllers en Business Managers. De events zijn vooral geschikt voor organisaties die implementatie van SharePoint overwegen, of die hun SharePoint oplossing willen optimaliseren.

Bekijk de agenda

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?