Webinar on demand: Documentsjablonen in Office 365

Documentsjablonen in Office 365

In dit gratis webinar over documentsjablonen in Office 365 laten wij samen met onze partner iWRITER zien hoe eenvoudig het voor een organisatie is om altijd en overal over de meest up-to-date Office sjablonen te beschikken. 

Binnen Office 365 is het mogelijk om in SharePoint documentsjablonen aan bibliotheken te koppelen. Hiermee maak je het voor gebruikers eenvoudig om vanuit een bibliotheek het juiste sjabloon te kiezen. Echter dit heeft wel een aantal beperkingen. En juist waar SharePoint ophoudt, daar gaat de documentcreatie tool van iWRITER verder.

In dit webinar laten wij zien:

  • Wat de standaard sjabloon mogelijkheden van Office 365 zijn.
  • Wat de beperkingen van Office 365 zijn.
  • Hoe iWRITER het beheer van sjablonen vereenvoudigt.
  • En hoe je zelfs externe data in documenten kan verwerken.

Whitepaper

In aanvulling op het webinar over documentsjablonen in Office 365 bieden wij je graag het whitepaper “Huisstijlmanagement tool biedt tijdbesparing en gemak” aan. In dit whitepaper lees je waarom materiaaltechnologieconcern Koninklijke Ten Cate BV heeft gekozen voor iWRITER om als wereldspeler – als een multinational met één gezicht – naar buiten te treden.

Download hier het whitepaper.

Bekijk de opnameDeel dit webinar op social media:

Meer events bijwonen?

Regelmatig organiseren wij samen met Microsoft en enkele partners SharePoint seminars. Focus ligt op de business aspecten en de organisatorische voordelen van invoering van SharePoint oplossingen. Doelgroep: directie, IT Management (CIO, CFO, CTO), Controllers en Business Managers. De events zijn vooral geschikt voor organisaties die implementatie van SharePoint overwegen, of die hun SharePoint oplossing willen optimaliseren.

Bekijk de agenda

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?