Webinar Interactieve web forms op SharePoint

23 november 2017  10:00  Webinar

InfoPath

In 2013 maakte Microsoft al bekend niet langer te investeren in InfoPath. InfoPath 2013-client en de InfoPath Forms Services in SharePoint zijn de laatste versies en worden alleen nog gedurende de looptijd van Microsoft SharePoint 2016 ondersteund.

Rich Forms

Om ook in de toekomst interactieve web forms te ontwerpen op SharePoint en SharePoint Online (Office 365) is skybow Rich Forms een uitstekend alternatief. Skybow Rich Forms biedt je dé oplossing voor het maken van dynamische formulieren die voldoen aan de eisen van moderne business process apps.

Solution Studio

Daarnaast biedt skybow nog andere handige SharePoint Add-ins, zoals Action Links, Theme Designer, List View Search en Tabbed Pages. Al deze Add-ins komen samen in één ontwikkelplatform skybow Solution Studio. Hierdoor is eenvoudig in het gebruik en biedt je waardevolle ondersteuning om business applicaties te creëren en te onderhouden. Het helpt je om de SharePoint Online omgeving nog succesvoller in je organisatie in te zetten.

Aanmelden

In dit webinar laten wij samen met onze partner skybow zien hoe snel een business applicatie in elkaar gezet is en hoe gemakkelijk deze daarna te onderhouden is. Zonder maatwerk!

Het webinar vindt plaats op donderdag 23 november om 10:00 uur en wordt verzorgd door Maarten Eekels; CTO van Portiva & Microsoft MVP en Bart Wessels; pre-sales manager Skybow.

Om deel te nemen aan het webinar kun je je middels onderstaande link registreren.

Interesse in dit event?

Schrijf je direct in

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva, Nieuwegein, Netherlands

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This