Webinar Digital Workplace Update

2 oktober 2018  10:00  Webinar

Update webinar

Ieder kwartaal zetten wij alle ins & outs die van invloed zijn op jouw digitale werkomgeving voor je op een rij in onze in ons gratis Digital Workplace Update Webinar.

Let op: dit webinar is verplaatst van donderdag 4 oktober 2018 naar dinsdag 2 oktober 2018. 

Microsoft Ignite

Deze Digital Workplace Update staat in het teken van Microsoft Ignite, welke van 24-28 september plaats vindt in Orlando, Florida.

Microsoft Ignite is voor ons als Microsoft Partner een belangrijk evenement om op de hoogte te blijven van de nieuwe strategieën en technologieën binnen Microsoft. Daarom zal, zoals ieder jaar, een groep Portivanen het evenement bezoeken om de nieuwste inzichten en belangrijkste technologische trends te verkrijgen. Naast meer dan 700 inhoudelijke sessies waarin innovatie en leermomenten voorop staan, zal er ook genoeg tijd zijn om met vakgenoten op een ontspannen manier te connecten.

In deze Digital Workplace Update informeren wij je over alle nieuwe trends, ontwikkelingen en technologieën en presenteren wij de hoogtepunten van Ignite die van invloed zijn op jouw digitale werkomgeving. Dus meld je nu aan!

AanmeldenDag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This