Webinar: Cloud Backup & Restore

12 december 2017  10:00  Webinar

Werk jij in de cloud op Office 365? 

Dit biedt je vele voordelen en vrijheden, maar waarschijnlijk weet je ook dat Microsoft Office 365 geen uitgebreide mogelijkheden biedt voor een volledige backup en restore oplossing. Wil jij bestanden langer dan 90 dagen bewaren en weer zelf ‘in control’ zijn bij het bewaren en veiligstellen van je data?

Meld je dan aan voor ons gratis webinar “Cloud Backup & Restore” op dinsdag 12 december om 10.00 uur.

 

All-in Managed Backup & Restore oplossing

Samen met onze partner AvePoint laten wij je zien hoe eenvoudig je zelf weer controle krijgt over jouw data in onder andere SharePoint Online, Exchange Online, OneDrive for Business, Office 365 Groups en Office 365 Teams met onze All-in Managed Backup & Restore oplossing.

 

Sprekers

Maarten Eekels, MVP en CTO van Portiva en Hylke van der Velde, Regional Sales Director bij AvePoint Netherlands, zullen gezamenlijk ingaan op de huidige backup mogelijkheden van Microsoft zelf en hun ervaringen delen waarom dit voor veel klanten niet voldoende zekerheid biedt. Uiteraard zullen zij de mogelijkheden van AvePoint bespreken en vooral ook demonstreren.

 

Cloud Backup & Restore in het kort

Maarten Eekels

Maarten Eekels

Het webinar wordt verzorgd door Maarten Eekels, MVP en CTO bij Portiva.

"Ik ben een ervaren allround Office 365 specialist die houdt van een uitdaging en die perfect in staat is de zakelijke behoeften van de klant te vertalen naar technische oplossingen. Ik heb uitgebreide ervaring in het opzetten en implementeren van Office 365-omgevingen en SharePoint portals. Vanuit mijn kennis en ervaring spreek ik geregeld op nationale en internationale evenementen en congressen."

Deelnemen

Benieuwd hoe jij weer controle krijgt over je data met Cloud Backup & Restore? Meld je dan nu aan voor ons webinar middels onderstaande link.

Interesse in dit webinar?

Schrijf je direct in

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This