Webinar: Classificeren, labelen en beveiligen van bedrijfsdata

24 april 2018  10:00  Webinar

Classificeren, labelen en beveiligen van je bedrijfsdata

Benieuwd hoe je met Azure Information Protection (AIP) data binnen jouw Office 365 omgeving voorziet van een juiste classificatie en label zodat je data snel en eenvoudig terug kan vinden? Wij  bieden je graag een gratis webinar aan waarin onze Business Consultant Bram Zegwaart en CTO Maarten Eekels je alles gaan vertellen over het classificeren, labelen en beveiligen van je bedrijfsdata. Vanuit onze Digital Workplace Experience helpen wij je graag bij het beveiligen van je bedrijf door je mensen en informatie te beschermen en zo te voldoen aan de privacy richtlijnen​.

 

Azure Information Protection

In dit webinar staat Azure Information Protection centraal, een Azure service die het mogelijk maakt om alle data binnen jouw Office 365 omgeving te voorzien van een juiste classificatie en label zodat je in staat bent om alle data snel en eenvoudig terug te vinden. Niet alleen classificeren en labelen is van belang, maar nog belangrijker is het beveiligen van je bedrijfsdata zodat waardevolle informatie niet in verkeerde handen terecht kan komen.

 

Algemene verordening gegevensbescherming

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze privacy wetgeving legt behoorlijk wat druk op je organisatie en digitale werkomgeving om op tijd alle processen op orde te hebben zodat persoonsgegevens altijd worden beschermd en altijd te traceren zijn. Door de mogelijkheden van Azure Information Protection zorg je ervoor dat je compliant bent.

Wat je kan verwachten gedurende het webinar:

  • Het labelen en classificeren en beveiligen van documenten;
  • Bedrijfsdata delen met betrokkenen buiten je organisatie;
  • Het traceren van specifieke documenten;
  • Data monitoren en het voorkomen van dataverlies

Meld je middels onderstaand formulier aan voor het webinar.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This