Webinar: Aan de slag met Flow en PowerApps

2 mei 2017  10:00  Webinar

Aan de slag met Flow en PowerApps

Welke toepassingen zou je kunnen bedenken om door middel van triggers en acties werkprocessen te eenvoudig te automatiseren?  Welke collega’s zou je het werk sneller en eenvoudiger kunnen maken? Denk hierbij aan de inzet van notificaties, diverse synchronisaties, gegevens verzameling of automatische activiteiten op social media.

De combi met Microsoft PowerApps maakt deze gedachtegoed nog waardevoller. Met PowerApps creëer je web en mobiele apps en verbind je applicaties en data.

Tijdens dit webinar nemen wij je graag mee in de wereld van Microsoft Flow & PowerApps. Het webinar ronden wij af met een korte workshop door praktisch aan de slag te gaan met een online vakatieaanvraag omgeving.

Het webinar wordt verzorgd door Maarten Eekels: CTO van Portiva & Microsoft MVP.

Onderwerpen

  • Waarom komt Microsoft met Flow & PowerApps?
  • Een sterke combi!
  • Live workshop verlofaanvraag.

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor zowel CIO’s, IT Managers alsook Office 365 specialisten & beheerders. Tijdens het webinar belichten we zowel het technische en functionele aspect van Microsoft Flow & PowerApps.

Interesse in dit webinar?

Schrijf je direct in

Beeld Flow en PowerApps
Maarten Eekels

Maarten Eekels

Het webinar wordt verzorgd door Maarten Eekels, MVP en CTO bij Portiva.

"Ik ben een ervaren allround Office 365 specialist die houdt van een uitdaging en die perfect in staat is de zakelijke behoeften van de klant te vertalen naar technische oplossingen. Ik heb uitgebreide ervaring in het opzetten en implementeren van Office 365-omgevingen en SharePoint portals. Vanuit mijn kennis en ervaring spreek ik geregeld op nationale en internationale evenementen en congressen."

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This