Wat is Office 365?

De vertrouwde software, plus de kracht van de cloud

Office 365 is een abonnement op alle bekende desktop-programma’s van Microsoft Office, gecombineerd met opslag en communicatie in de cloud met OneDrive, Exchange, Skype en Yammer.

Desktop, cloud en mobiel

Met Office 365 combineert Microsoft de voordelen van de cloud met de vertrouwde desktopapplicaties van Office. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Google Apps, waarbij al het werk in de browser wordt gedaan. Wel zijn online versies van Word, Excel, Powerpoint en OneNote beschikbaar. Om uw mensen ook op andere devices aan documenten te laten werken en met collega’s communiceren zijn er de mobiele apps van Office 365. Word, Powerpoint, Excel, Skype, Yammer: allemaal zijn ze ook te gebruiken op een smartphone of tablet.

Samenwerken en kennis delen

Er is bijna geen modern bedrijf meer te vinden dat geen oplossing voor online samenwerking en kennisdeling gebruikt. Er zijn dan ook heel veel aanbieders van dit soort pakketten. Grote bedrijven met meerdere vestigingen of bedrijven die internationaal zaken doen hebben behoefte aan een solide, stabiele oplossing van een partner die continuïteit kan garanderen. Daarom maken wij samenwerkingsoplossingen op basis van SharePoint en Office 365. De mogelijkheden van Office 365 zijn nagenoeg oneindig en Office 365 is uitermate geschikt als basis voor een intranet. Bij Portiva gebruiken we Valo Intranet, een oplossing die zorgt dat u snel aan het werk kunt met een intranet waar uw werknemers echt beter van gaan samenwerken.

Automatisch veilig en up to date

Office 365 werkt in de cloud, waardoor het technisch onderhoud minimaal is. U hoeft geen updates meer uit te rollen. Uw gebruikers loggen in, installeren de Office-toepassingen op hun computer en mobiele devices en kunnen aan het werk. Beveiliging, toegangsbeheer, bestandsdeling en versiebeheer zijn voor u geregeld. U kunt zich dus bezighouden met de dingen die u geld opleveren: het perfectioneren van uw product en het bedienen van uw klanten.

Deze klanten hielpen wij vooruit met Office 365

Inzet Office 365 en SharePoint bij VolkerWessels     Office 365 en SharePoint voor Multi

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Wat is Office 365? voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?