Virtual SharePoint Summit

16 mei 2017  18:00  Coltbaan 4F, Nieuwegein

SharePoint roadmap

Op dinsdag 16 mei organiseert Microsoft de Virtual SharePoint Summit. Tijdens dit jaarlijks gratis en online evenement presenteert Microsoft haar roadmap voor SharePoint en gaat Microsoft Corporate Vice President Jeff Teper dieper in op de laatste productinnovaties. Ook komen Microsoft Corporate Vice Presidents James Phillips en Chuck Friedman aan het woord over hoe Office 365, en hoe dit in combinatie met Windows en Azure, zorgt voor vernieuwde productivity voor jezelf, je teams en je organisatie.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden voor de Virtual SharePoint Summit.

 

Kijk samen met ons naar de Virtual SharePoint Summit

Als Portivanen zitten wij bovenop het laatste nieuws en willen we dit online event gezamenlijk bij ons op kantoor op groot scherm volgen. Vind je het leuk om hierbij te zijn? Gewoon, laagdrempelig en gezellig samen met andere Microsoft geïnteresseerden. Wij zorgen voor pizza’s en verdere catering.

Het event vindt plaatst op dinsdag 16 mei. Je bent welkom vanaf 18:00 uur op ons kantoor in Nieuwegein. Om 19:00 uur start de summit en gaat de beamer aan.

Vind je het leuk om dit nieuws samen met ons te volgen, geef je dan middels onderstaande button op zodat we weten of we op je kunnen rekenen. Je bent van harte welkom! Ook namens het Microsoft Product Marketing team verantwoordelijk voor SharePoint bestaande uit Dan Holme, Chris McNulty, Aaron Rimmer en Naomi Moneypenny.

 

Beeld Flow en PowerApps

Interesse in dit event?

Schrijf je direct in

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This