Azure.

De ideale back-end voor productiviteit.

Microsoft Azure.

Bij het maken en uitrollen van cloud-functionaliteit willen wij alleen maar werken met het meest betrouwbare, meest productieve en meest stabiele platform dat er is. Voor ons is dat Microsoft Azure.

Azure is een verzameling cloud-diensten van Microsoft, gericht op jouw business-uitdagingen. Met Azure kun je applicaties bouwen, uitrollen en beheren op een manier die bij jouw organisatie past. Azure biedt een totaaloplossing voor opslag, dataverwerking, het uitvoeren van custom code, netwerkfuncties, web apps, mobiele apps, beveiliging en Internet of Things.

Microsoft heeft een reputatie als het gaat om goede, geïntegreerde tools. Bij Azure is dat geen uitzondering: het ontwikkelen en beheren van apps gebeurt vanuit een overzichtelijke, geïntegreerde omgeving. Door de open infrastructuur kunnen op Azure apps draaien in de meeste gangbare webtalen en -frameworks. Azure is ook de ideale back-end voor apps op Android, iOS of Windows.

Productief, open, schaalbaar en betaalbaar.

  • Microsoft Azure is gemaakt om snel functionaliteit te ontwikkelen. Verkort je time-to-value of time-to-market.
  • Pay-as-you-go betekent dat je nooit betaalt voor capaciteit die je niet nodig hebt. Grote investeringen in hardware zijn ook verleden tijd. Tijdelijk op- en afschalen is makkelijk. Dat maakt je flexibel.
  • Security, privacy en compliance zijn vanaf de basis ingebouwd in Azure.
  • Ook hybride oplossingen zijn snel te realiseren. Integreer gemakkelijk je bestaande servers met cloud-toepassingen. Best of both worlds!
  • Azure bevat ook uitgebreide functies voor analytics, machine learning en Big Data.

Sky High Business in de Microsoft Cloud.


Wil je weten hoe jouw businesscase voor development met Microsoft Azure werkt? We hebben een complete gids voor je gemaakt, die je stap voor stap meeneemt in het proces.

Download het whitepaper nu en start met het bouwen van je businesscase voor Microsoft Azure.

Whitepaper mock-up - zo bouw je de businesscase voor Microsoft Azure

Download het whitepaper.