Sharing & Sushi community kennisevent

11 april 2017  17:30  Coltbaan 4F, Nieuwegein

Tijdens onze Sharing & Sushi kennisevents delen collega’s en gastsprekers graag hun kennis en ervaringen. Deze avonden zijn gevuld met afwisselende programma’s die worden gevuld met trends, demo’s en ruimte voor discussie. Op de Sharing & Sushi kennisevents ben je vanaf 17:30 uur van harte welkom op onze locatie aan de Coltbaan 4F in Nieuwegein. We starten met sushi, waarna het inhoudelijke ​programma volgt.

 

“Hoe veilig is veilig?”.

 

Elke uur worden door digitale inbraken 165.000 data records in gevaar gebracht. De gevaren nemen alleen maar toe: in de afgelopen 4 jaar zijn bijna 6 biljoen data records verloren gegaan of gestolen. De grote vraag is dus of je data eigenlijk wel écht veilig is. Op 11 april organiseren wij onze eerstvolgende Sharing & Sushi. Tijdens deze Sharing & Sushi avond gaan drie sprekers dieper in op Security en alle aanverwante zaken.

 

Secure Software

Tim van Loon, IT Security consultant bij Valori

Vrijwel dagelijks staan er berichten in de krant over datalekken en hacks. Veel bedrijven nemen maatregelen om te voorkomen dat hun naam in dat rijtje voorkomt. De maatregelen zijn daarbij vaak te vinden in hardening en controle, maar minder vaak worden maatregelen genomen voor en tijdens het ontwikkelen of inkopen van software. Hier kunnen bedrijven echt een verschil maken en tijdens mijn presentatie laat ik zien hoe.

 

Secure score & Advance Security Management (ASM)

Nico Martens, SharePoint Consultant bij Portiva

Secure score geeft inzicht in het security niveau van je Office 365 tenant. De stappen die je moet ondernemen en wat voor impact dat heeft op de gebruiker worden hiermee duidelijk. ASM geeft inzicht in verdachte activiteiten in Office 365, zodat je situaties die potentieel problematisch zijn, indien nodig, kunt onderzoeken en actie kunt ondernemen om veiligheidsissues te adresseren.

 

Azure Information Protection (AIP)

Maarten Eekels, CTO bij Portiva en MVP

In een wereld waar informatie verder gaat dan alleen de grenzen van een bedrijfsnetwerk, zijn bedrijven genoodzaakt hun data beter te beschermen. Door o.a. mobiele apparaten valt informatie steeds vaker buiten de controle van een organisatie. Azure Information Protection (AIP) biedt de oplossing voor dataverlies en kan informatie traceren op bestandsniveau. Tijdens mijn presentatie ga ik in op hoe AIP dit aanbiedt.

 

Programma

17:30 uur: Ontvangst & sushi
18:30 uur: Welkom door Maarten Eekels, CTO Portiva
18:45 uur: Presentatie Secure Software, Tim van Loon, Valori
19:15 uur: Pauze
19:35 uur: Presentatie Secure score & Advance Security Management, Nico Martens, Portiva
20:00 uur: Presentatie Azure Information Protection, Maarten Eekels, Portiva
20:30 uur: Vragen en aansluitend borrel

 

We verwelkomen je graag dinsdag 11 april op ons kantoor in Nieuwegein. Schrijf je in middels onderstaande link. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Interesse in dit event?

Schrijf je direct in

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva, Nieuwegein, Netherlands

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This