Sharing & Sushi community kennisevent

11 april 2018  17:30  Coltbaan 4E, Nieuwegein

Office 365 in een breder perspectief

Op woensdag 11 april aanstaande organiseren wij weer ons bekende Sharing & Sushi kennisevent. Dit keer kijken we in een breder perspectief naar Office 365.

SharePoint Online, Outlook Online, Skype for Business en Office Online. Deze producten behoren allemaal tot de Office 365 suite van Microsoft en worden meestal als eerste ingezet wanneer Office 365 gebruikt wordt. Maar Office 365 is meer, veel meer. Microsoft is namelijk hard aan de weg aan het timmeren om de losse onderdelen van Office 365 echt te integreren in de suite.

Tijdens deze Sharing & Sushi gaan we dieper in op een tweetal onderdelen van Office 365 die nog niet veel gebruikt worden, namelijk PowerBI en PowerApps. Daarnaast ontvang je meer informatie over adoptie van Office 365 en als klap op de vuurpijl gaan we aan de slag met de HoloLens!

Programma en presentaties

17.30 uur: Ontvangst met sushi

18.30 uur: Welkom door Maarten Eekels, CTO van Portiva

18.45 uur: PowerApps door Ruud Brok, Functional Consultant bij Portiva
PowerApps stelt je in staat om met het grootste gemak apps te ontwikkelen die werken op Windows, iOS, Android en online. De verschillende connectoren in PowerApps stellen je in staat om data van een breed scala aan Office 365 en externe applicaties te consumeren en creëren. In deze sessie gaat Ruud in op een app die communiceert met SharePoint om items te beheren in SharePoint-lijsten. We nemen je mee in de basisbeginselen van deze app. Hierrna ben je in staat om zelf te beginnen met het maken van handige PowerApps!

19.05 uur: Adoptie Office 365 door Robert Krom, Business Consultant bij Portiva
Robert heeft jarenlange ervaring met adoptietrajecten van Office 365. Hoe pak je zo’n traject aan in een tijd waar resources vaak schaars zijn en je oplossingen moet opleveren die weinig moeite kosten om te beheren? Tijdens deze sessie, met een aantal praktische voorbeelden, kom je er achter.

19.35 uur: Pauze

19.50 uur: PowerBI door Raymond Peters, Functional Consultant bij Portiva
PowerBI geeft je meer inzicht in de data die beschikbaar is binnen je bedrijf. Tijdens deze sessie worden jullie kort meegenomen in het leven van de RAV Brabant Midden-West-Noord, waar ze PowerBI gebruiken om inzicht te krijgen in de ambulance rijtijden.

20.10 uur: HoloLens door Alexander Meijers, Architect en Microsoft MVP
Alexander is begin dit jaar benoemd tot Microsoft MVP HoloLens en Mixed Reality. Hij neemt je mee in de wereld van mixed reality met de HoloLens van Microsoft. Mixed reality brengt mensen, plaatsen en objecten uit je fysieke en digitale wereld bij elkaar. Deze gemengde omgeving wordt je canvas, waar je een breed scala aan ervaringen kunt creëren en genieten.

20.30 uur: Borrel

Sharing & Sushi

Tijdens onze Sharing & Sushi kennisevents delen collega’s en gastsprekers graag hun kennis en ervaringen. Deze avonden zijn gevuld met afwisselende programma’s met trends, demo’s en ruimte voor discussie. Op de Sharing & Sushi kennisevents ben je vanaf 17:30 uur van harte welkom op onze locatie aan de Coltbaan 4F in Nieuwegein. We starten met sushi, waarna het inhoudelijke ​programma volgt.

Interesse in dit event?

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva, Nieuwegein, Netherlands

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This