Sharing & Sushi community kennisevent

1 november 2016  17:30  Nieuwegein

LET OP: Het maximale aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Alle inschrijvingen vanaf maandag 17 oktober 2016 zullen op een reserverlijst worden geplaatst of je kunt een e-mail sturen naar events@portiva.nl o.v.v. ‘reservelijst Sharing & Sushi’. Wij zullen je in ieder geval uitnodigen voor de eerst volgende Sharing & Sushi.

 

Graag nodigen wij je uit op dinsdag 1 november voor een bijzondere Sharing & Sushi – American Style – Microsoft Ignite Edition.

bannersharingsushi_nov2016

Eind september vond in Atlanta, Verenigde Staten de Microsoft Ignite conferentie plaats. Met meer dan 20.000 bezoekers is dit één van de grootste conferenties voor IT-specialisten ter wereld. Portiva werd vertegenwoordigd door vier collega’s: Nico Martens, Rick Hilferink, Simone Molenwijk en Maarten Eekels. Zij hebben veel nieuws meegebracht en zijn in vele break-out sessies de diepte in gegaan. Deze Sharing & Sushi staat dan ook geheel in het teken van Microsoft Ignite.

 

rick_hilferink_rRick Hilferink (Service Delivery Manager bij Portiva) neemt je mee in de Atlanta-beleving van onze Portivanen en zal inzoomen op een aantal highlights om mee naar huis te nemen! Denk daarbij aan nieuwe ontwikkelingen in het gebruik van Fast Track, Office 365 Groups, SharePoint Publishing Experiences & Power BI.

 

Niet alle bedrijven zijn al 100% “cloud-ready”, hiervan is Microsoft zich ook zeker bewust. Nico Martens nico_martens_r(Infrastructure Consultant bij Portiva) vertelt hoe door in te zetten op hybrid scenario’s het voor organisaties mogelijk is om gebruik te maken van functionaliteit die in Office 365 wordt geboden, zonder daadwerkelijk de data te verplaatsen. In deze sessie geeft hij een demo van alle hybrid scenario’s die beschikbaar zijn voor SharePoint.

 

simone_molendijk_rSimone Molenwijk (Functional Consultant bij Portiva) gaat in op de verbetering van integratie tussen alle verschillende onderdelen binnen O365 door Microsoft. Tijdens Ignite is hiervan een hoop belicht en zij neemt jullie gedurende deze avond graag mee in deze integratie, maar laat jullie ook een korte demo zien van PowerApps en Flow.

 

cas_van_iersel_rTijdens zijn lezing “Ontwikkelen voor SharePoint doe je zo” gaat Cas van Iersel (SharePoint Developer bij Point 42 en Microsoft Certified SharePoint Expert) in op de veranderende wereld van de SharePoint ontwikkelaar. Deze verandering komt in een stroomversnelling en hij laat je graag zien hoe het toekomstige ontwikkellandschap voor SharePoint eruitziet en wat je nu al kan toepassen en/of leren.

 

maarten_eekels_rMaarten Eekels (CTO bij Portiva en Microsoft Most Valuable Professional) zal deze avond gastheer zijn en je welkom heten.

 

 

Anders dan je van ons gewend bent, dit keer wel “Sharing” maar geen “Sushi”. Tijdens deze Ignite Edition verzorgen wij een hapje en drankje in American Style.

 

We verwelkomen je graag op 1 november op ons kantoor in Nieuwegein. Schrijf je in middels onderstaande link. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Interesse in dit event?

Schrijf je direct in

Portiva, Nieuwegein, Netherlands

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This