SharePoint Saturday 2017

10 juni 2017  09:00  Van der Valk Hotel Vianen

Portiva is dit jaar wederom Platinum sponsor van SharePoint Saturday. Het event vindt plaats op zaterdag 10 juni in het Van der Valk Hotel te Vianen. SharePoint Saturday is een gezellige en leerzame dag met sessies van gerespecteerde SharePoint professionals, waaronder SharePoint MCMs en MVPs over een verscheidenheid aan SharePoint en Office 365 onderwerpen.

Meer informatie kun je vinden op SharePoint Saturday 2017.

Banner SharePoint Saturday 2017

Hybrid scenarios in SharePoint 2013 / 2016

Collega Nico Martens verzorgt op SharePoint Saturday de sessie “Hybrid scenarios in SharePoint 2013 / 2016“, waarin hij ook een demo laat zien.

Maak kennis

En kom tijdens SharePoint Saturday kennis maken op onze stand. Onze Portivanen vertellen je graag alles over Portiva én je maakt kans op een indoor skydive sessie voor twee personen. Hoe? Stap in onze “Cloud” en laat zien over welke skills jij beschikt…

 

Werken bij Portiva

Werken bij Portiva betekent 100% focus op Microsoft Cloud, SharePoint en Office 365. Jij krijgt ruimte voor eigen initiatief en de vrijheid om zelf vorm te geven aan je carrière. Wij geven jou het vertrouwen om als professional te excelleren. Ontwikkelingskansen grijp je vol overtuiging aan. Bij Portiva komt je carrière tot ongekende hoogte!

Kom naar onze stand, grijp die kansen uit de lucht en maak kans op een indoor skydive sessie.

 

 

 

 

 

 

 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Van der Valk Hotel Vianen

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This