Fall in ♥ with your Intranet

8 november 2016  12:30  Microsoft Hoofdkantoor Schiphol

Interesse in dit event?

Schrijf je direct in

Of stuur een e-mail naar events@portiva.nl

Fall in love with your Intranet

Bij het woord Intranet denk u vast niet aan SharePoint en Office 365. Toch is er een kant en klare oplossing die eenvoudig te gebruiken is, snel te implementeren, mooi om naar te kijken en ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Met de intranet-in-a-box oplossing Valo krijgt u alle functionaliteit en verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid die in SharePoint ontbreken. Valo Intranet brengt alles samen: bedrijfsnieuws, evenementen, alerts en informatie over producten, diensten en processen. En het werkt op elke mobiele telefoon, tablet of desktop computer.

Benieuwd hoe u uw Intranet als één van de grootste pluspunten van uw organisatie kunt inzetten? Dan mag u deze interactieve sessie niet missen. Met behulp van diverse demo’s en heldere praktijkcases geven sprekers van o.a. Microsoft, Portiva en Valo u inzicht hoe een Social Intranet helpt bij het bouwen van een sociale bedrijfscultuur en medewerkers ondersteunt bij hun dagelijkse werkzaamheden. Het voedingsconcern Corbion vertelt over hun keuze voor Valo.

 

Datum, tijd & locatie

Portiva ontvangt u graag als gast op dinsdag 8 november aanstaande bij Microsoft Nederland op Schiphol. Het programma start om 12.30 uur met een lunch en wordt om 17.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

 

Bent u onze gast?

Schrijf u dan hierboven in of stuur een e-mail naar events@portiva.nl. Deelname is gratis. Let op: het aantal beschikbare plekken is beperkt.

Alle deelnemers bieden wij na afloop een op maat gemaakte demo-omgeving van Valo Intranet aan, inclusief gratis consultancy, zodat u direct inzicht heeft in de mogelijkheden van een Social Intranet voor uw organisatie.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Microsoft Hoofdkantoor Schiphol

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This