Security workshop 

Security Immersion Experience (SIE)

Beleef kosteloos de security-transformatie van je werkplek

Office 365, Azure en Windows 10 zorgen voor betere samenwerking en verhogen de productiviteit van je medewerkers. Maar hoe houd je grip op deze ontwikkeling en hoe bescherm je jouw bedrijfsdata? De Security Immersion Experience (SIE) is een praktijkgerichte workshop op maat die je inzicht geeft in de optimale beveiliging van je Microsoft cloud.

De security workshop brengt alle stakeholders bij elkaar: business, ICT en security. We delen inzichten, uitdagingen en vragen en zetten zo samen de eerste stap naar oplossingen.

 

Security workshop nu aanvragen

Ervaar hoe de mogelijkheden van de Microsoft cloud jou effectiever en met meer vertrouwen laten werken. Onze security-experts laten zien hoe je met de oplossingen van Microsoft kan voldoen aan wet- en regelgeving. Ervaar hoe het is om overzicht te hebben. Weet wie er wanneer en met welk device bij jouw gevoelige data kan.

Vul het formulier hiernaast in en boek nu kosteloos en vrijblijvend jouw Security Immersion Experience. We maken dan voor jou een workshop op maat, gebaseerd op jouw uitdagingen en manier van werken.

In deze praktijkgerichte workshop bespreken we scenario's die zich in je organisatie dagelijks voordoen. In de Security Immersion Experience laten we je zien hoe de security-oplossingen van Microsoft je helpen in die scenario's. We lichten de Enterprise Mobility + Security (EMS)-suite van Microsoft toe en we maken veel ruimte om te onderzoeken of specifieke oplossingen passen bij jouw business.


Download de pdf

Meld je aan

Voor de workshop Security Immersion Experience

Dit vind je vast ook interessant

Portiva_Security_Witte-achtergrond
PORTIVA SECURITY SCAN

Binnen een dag diepgaand inzicht in de stand van je cloudsecurity 

Bekijk de security scan
Visual_Security-Blog_01_20181220_zonder_logo
HOE VEILIG IS JOUW OFFICE 365?

Security is ook in Office 365 en Azure geen vanzelfsprekendheid. Neem je verantwoordelijkheid.

Lees het blog
Visual_Security_webinar_20190131_zonder_logo
EEN VEILIGE WERKPLEK IN DE CLOUD

Volg het webinar en zet een grote stap naar beter beveiligde cloud-data.

Bekijk het webinar