Realiseren ambitie Digital Workplace doe je samen met medewerkers!

Digital Workplace meer dan techniek

Digitaliseren is voor 80% cultuur volgens Gartner*. Het realiseren van een moderne Digital Workplace is dus veel meer dan een technische exercitie. Door de legio technologische mogelijkheden is het nuttig om de volgende vragen te stellen: wat hebben we nodig, wanneer en waarom? Adopteer technologie gebaseerd op behoeften, niet anders om. Digitaliseren gaat namelijk voor een belangrijk deel over het kennen van je klanten!

*Gartner – The Key to Business Transformation is Culture

Toon empathie

Om vervolgens met de deur in huis te vallen: dit geldt ook voor de Digital Workplace. Toon daarom empathie! Gebruik medewerkers bij het formuleren van de Digital Workplace ambitie – geef hen een podium! Bijvoorbeeld via een inspiratiesessie, waarin de ambitie wordt gevisualiseerd via een moodboard. Op basis waarvan vervolgens een breed gedragen digitale marsroute kan worden gedefinieerd.

Maak kans op een inspiratiesessie

Onze business consultants hebben uitgebreide ervaring met het geven van inspiratiesessies. Benieuwd hoe zo’n sessie jouw medewerkers betrekt bij het realiseren van een moderne Digital Workplace? Wij mogen één inspiratiesessie onder geïnteresseerden verloten. Meld je uiterlijk vrijdag 20 juli 2018 aan middels onderstaand formulier en maak kans op een geheel verzorgde en kosteloze sessie door één van onze business consultants.

Sessie SharePoint Saturday

Ernst Steffen, Manager Business Consultancy bij Portiva, gaf 30 juni jl. tijdens SharePoint Saturday een sessie over de digitale transformatie. Zijn presentatie kan je hier bekijken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de inspiratiesessies en het betrekken van medewerkers betrekt bij het realiseren van een moderne Digital Workplace? Neem contact op met Ernst Steffen, Manager Business Consultancy.

Ja, ik maak graag kans op een inspiratiesessie

Vul uiterlijk 20 juli het onderstaande formulier in om kans te maken op een inspiratiesessie.Ernst Steffen

Ernst Steffen

Manager Business Consultancy

Benieuwd wat Portiva voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-55508704
esteffen@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This