Portiva Presents 2017

10 oktober 2017  13:30  Het Wolvenplein, Utrecht

Foto’s

Inmiddels kijken wij terug op een zeer geslaagd event. Bekijk hier de foto’s.


Portiva Presents 2017

Op dinsdag 10 oktober organiseren wij naar aanleiding van Microsoft Ignite een exclusief event voor onze relaties en klanten. Een dag op een bijzondere locatie waarop wij u niet alleen willen informeren, maar vooral willen inspireren. Laat u boeien tijdens ‘Portiva Presents 2017’!

Tijdens Portiva Presents 2017 openen wij voor u de zware ijzeren deuren van de oudste gevangenis in Nederland, het Wolvenplein in Utrecht. Op deze unieke plek zullen sprekers van Microsoft, Fountainheads en Portiva u met inspirerende en breed toegankelijke presentaties verwonderen, verrassen en bevrijden. De middag sluiten we actief én in stijl af tussen de oude cellen van de gevangenis.

Het aantal plaatsen voor dit exclusieve relatie-event is beperkt, dus schrijf u direct in via onderstaande link.

 

Sprekers

Fountainheads – Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen
Veranderingen zijn er altijd geweest maar gaan momenteel als gevolg van de exponentiële groei van technologie, de convergentie van vak- en wetenschapsgebieden en de onderlinge verbondenheid zo snel dat de organisaties de toekomst niet meer kunnen inschatten met (alleen) informatie en kennis vanuit het verleden. Nieuwe vormen van leren, kennis delen en een hoog adaptief vermogen zijn nodig om organisaties voortdurend voor te bereiden op de toekomst. De Fountainheads Wake-Up Call is een aanstekelijke presentatie, bedoeld om uw ogen te openen, te inspireren, verwonderen en te verrassen.

 

Microsoft – Hans van der Meer
Hans van der Meer, Sr. Business Group Lead Office 365 bij Microsoft, gaat naar aanleiding van Microsoft Ignite in op opkomende trends en ontwikkelingen en laat zien wat dit voor uw organisatie kan betekenen. Microsoft Ignite vindt plaats van 25-29 september in Orlando Florida en is hét evenement waarop Microsoft haar roadmap, nieuwe producten en technologieën presenteert. Zo zal Satya Nadella, Microsoft CEO tijdens Ignite vertellen over de volgende generatie innovaties die de toekomst van IT zullen vormen. 

 

Portiva – Maarten Eekels
Microsoft MVP en CTO van Portiva Maarten Eekels zet voor u de belangrijkste hoogtepunten van zijn bezoek aan Microsoft Ignite op een rij en zal dieper ingaan op aangekondigde ontwikkelingen vanuit Microsoft en hoe wij u kunnen ondersteunen om deze nieuwe technologieën te implementeren in uw organisatie. Tijdens Ignite zal Maarten samen met enkele collega’s een videoblog bijhouden van de vele breakout sessie die zij zullen volgen, waarover wij u later zullen informeren.

 

Datum, tijd en locatie

Datum: Dinsdag 10 oktober 2017
Tijd: 13.30 – 19.00 uur
Locatie: Voormalig gevangenis Wolvenplein, Wolvenplein 27, Utrecht

 

Aanmelden

Als relatie van Portiva mag u dit bijzondere evenement niet missen! Meld u daarom direct aan middels onderstaande link. Wij verwelkomen u graag op 10 oktober op Portiva Presents 2017.

Interesse in dit event?

Schrijf je direct in

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Portiva, Nieuwegein, Netherlands

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?Share This