Klantcase

Power Platform

Enorme tijdwinst met slimme app bij CJG Rijnmond

Topbanner CJG Rijnmond Activiteiten Registratie App

Dit is een succesverhaal uit de tijd van Mavention (inmiddels onderdeel van Portiva)

Portiva (voorheen Mavention) ontwikkelde voor CJG Rijnmond een Activiteiten Registratie App (ARA) op basis van Office 365. Met deze app kunnen medewerkers eenvoudig en snel vanaf hun smartphone op locatie activiteiten zoals workshops, trainingen en voorlichtingsavonden registreren. Een belangrijk, maar omslachtig administratief klusje kunnen ze nu in een handomdraai uitvoeren.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin staat voor alle kinderen van nul tot negentien jaar en hun ouders en verzorgende voor allerlei vragen rondom opvoeden, opgroeien en gezondheid.

"In deze tijd is het belangrijk om iedereen goed te kunnen laten werken, waar dan ook. Eigenlijk ook tijd onafhankelijk. Onze medewerkers hebben daarom laptops en mobiele telefoons gekregen. We maken gebruik van het platform Office 365 van Microsoft en bij ons is dat geïmplementeerd door Portiva (voorheen Mavention.)"

"Uitgangspunt voor het maken van deze applicatie was het meer tijd creëren voor de CJG-medewerkers door een zo eenvoudig mogelijk registratie systeem te maken. Zodat ze hun registratie kunnen doen zonder administratieve rompslomp."

"Het nieuwe platform stelt ons in staat om technische innovaties te bewerkstelligen die voorheen eigenlijk lastig te organiseren waren. Om een voorbeeld te geven: wij krijgen subsidies van gemeenten om voorlichtingssessies te geven op scholen. Deze moeten bijgehouden worden door medewerkers en dat mag niet teveel tijd kosten."

"Portiva (Voorheen Mavention) heeft voor ons een app gemaakt die dat mogelijk maakt."

"Wat fijn is aan deze app is dat je niet meer via intranet hoeft te registreren en dat je nu ter plekke op je activiteit kunt aangeven wat je gedaan hebt, met het aantal deelnemers. Dit kun je ter plekke invoeren en verzenden. Dat scheelt gewoon ontzettend veel tijd."

"Het is mooi om te zien dat medewerkers tevreden zijn met hun app en laagdrempelig kunnen registreren. Wat ook mooi is dat aan de achterkant van de app alle data er weer netjes uitkomt. Zodat we dat netjes in rapporten aan gemeenten kunnen verantwoorden."

"Wat ik zo gaaf vind aan deze applicatie is dat we een vrij lastig registratieproces heel erg eenvoudig hebben weten te maken. En het hierdoor ook echt actief gebruikt wordt door de CJG-medewerkers."

"Het is fijn dat we alles inzichtelijk hebben en we zijn zeer tevreden met het resultaat."

Deze slimme app maakt gebruik van het Microsoft 365 platform waardoor informatie direct en veilig wordt opgeslagen. Ook interesse in een slimme app die administratieve taken leuk maakt, neem contact met ons op.

Meld je aan voor de Portiva Update