Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Bij Portiva maken we dingen niet moeilijker dan ze zijn. We zijn een informele organisatie, met korte lijntjes en persoonlijk contact. Dit zul je tijdens het sollicitatieproces al merken.

We geloven niet in overbodige assessments maar leren je graag persoonlijk kennen tijdens drie informele gesprekken. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor, of we spreken graag met je af bij jou in de buurt als dat je beter uitkomt. Een kennismaking kan ook buiten kantoortijden gepland worden.

%

Stap 1

Mail je CV naar ons op recruitment@portiva.nl We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

%

Stap 2

Tijdens de eerste kennismaking komen we er graag achter of er sprake is van de welbekende wederzijdse klik. We vinden het belangrijk om jou beter te leren kennen en zijn benieuwd naar jouw ervaring, ambities en drijfveren. Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over Portiva, onze visie en ons werk. Is er sprake van die ‘klik’? Dan plannen we een volgende afspraak in.

%

Stap 3

Tijdens een vakinhoudelijke kennismaking vormen we een goed beeld van jouw kennis en niveau. We gaan dieper in op jouw toekomstige rol binnen Portiva zodat je een duidelijk beeld krijgt van de functie, projecten en werkzaamheden.

%

Stap 4

Tenslotte plannen we een afspraak in om de arbeidsvoorwaarden met je te bespreken en je een concrete aanbieding te doen.

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?