Portiplan

Geïntegreerde Microsoft Portaal oplossingen waarbij de eindgebruiker centraal staat

Portiva werkt als Microsoft Gold Certified Partner met een praktische blik aan flexibele Microsoft Portaal oplossingen waarmee het delen van kennis en informatie binnen uw organisatie gemakkelijker verloopt. Hierbij stellen wij altijd de eindgebruiker centraal.

PortiPlan

In een aantal dagen brengen wij uw huidige situatie, wensen, ontwerp, risico’s, benodigde budget en de planning in kaart. Het PortiPlan document (enigszins vergelijkbaar met een PID/Prince II)  stellen wij op basis van fixed price voor u op. Een gedegen aanpak voorkomt teleurstelling.

PortiBuild

Op basis van het PortiPlan implementeren wij uw portal oplossing. Portiva zorgt voor de technische inrichting, alle configuratie en parametrisering, inrichten en bouwen van koppelingen, de inrichting van de user interface en de training van uw mensen.

PortiRun

Uw Portal omgeving is een dynamisch systeem. Er komen gebruikers, document(groepen), nieuwe applicaties etc. bij. Ook de mogelijkheden van Portals nemen steeds verder toe. Ook na de bouwfase zijn wij uw partner. In hosting, support, onderhoud en uitbouw maar ook voor trainingen en onze gratis kennissessies.

Managed Services

Portiva biedt gespecialiseerde hoogwaarde SharePoint, Office 365 en Azure beheerdiensten. Deze zijn ondergebracht in de Business Unit Managed Services. Klanten maken hierbij gebruik van zowel de Technische Applicatie Beheer (TAB) en Functioneel Applicatie Beheer (FAB) kennis die beschikbaar is. Service Level Agreements borgen de continuïteit van bedrijfskritische Microsoft-omgevingen van onze klanten.

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?