Onze Portivanen

Natuurlijk zijn we trots op onze klanten en op de projecten die we doen. Maar wat maakt Portiva echt bijzonder? Dat zijn onze mensen: de Portivanen. Daarom laten we onze Portivanen hier aan het woord. Zij vertellen over hun werk, hun leven en hun dromen.

Werken bij Portiva: ‘Geen carrièretijger maar een mensenmens’

Mike Fortgens is Business Consultant bij Portiva. Hij adviseert onze klanten over de inzet van Microsoft-software.

Werken bij Portiva: Edwin Oraki over zijn rol als Project Manager

Edwin Oraki vertelt over zijn werk als Project Manager bij Portiva. Over waarom hij voor Portiva heeft gekozen, hoe een typische werkdag als Project Manager eruit ziet en hoe hij zijn toekomst binnen Portiva ziet.

Niek_Jachimowski
Werken bij Portiva: ‘De vraag is altijd: waar krijg je energie van?’

Niek Jachimowski is SharePoint Functional Consultant. Hij begeleidt klanten van Portiva bij het invoeren en gebruiken van Office 365.

Simone Molenwijk Portiva
Werken bij Portiva: ‘Een warm thuis’

Simone Molenwijk is functioneel consultant bij Portiva. Ze helpt klanten vooruit met Office 365, Azure en de cloud. Maar ooit begon ze als juf voor de klas.

Werken bij Portiva: ‘Geen directeur, maar dirigent’

Prioriteit van Sales Director Jeroen Mutsaers: bouwen aan een bedrijf waar het vooral leuk werken is. In zijn vrije tijd kiest hij 100% voor zijn gezin.

Marcel Buckens motor
Werken bij Portiva: ‘Ik ben nou eenmaal behoorlijk fanatiek’

Marcel Buckens is sinds 2014 Functioneel Consultant bij Portiva. Fanatiek fitnessen, motorracen, verbouwen, studeren en als het moet ‘s avonds nog even door op kantoor: voor deze vrolijke Brabander is het niet gauw te veel.

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?