Nieuws

Blijf op de hoogte

Wil jij maandelijks op de hoogte gehouden worden van nieuws, actuele ontwikkelingen en events? Meld je dan aan voor de Portiva Update.


Microsoft Security Days 2018

Van 6-8 november bezochten Maarten Eekels en Bram Zegwaart de Microsoft Partner Security Days 2018 op het hoofdkantoor van Microsoft in Tel Aviv, Israël, waar ook het Security Cyber Center van Microsoft is gevestigd.

Lees meer

ESPC18

Van 26-29 november vindt in Kopenhagen de ESPC18 plaats. Onze Portivanen Maarten Eekels en Nico Martens geven deze dagen diverse sessie over Azure, Office 365, Stream en Teams.

Lees meer

Valo finalist in twee categorieën voor ESPC Awards 2018

Valo is wederom weer in de strijd voor de European SharePoint, Office 365 & Azure Community Awards. Vorig jaar won Valo voor het tweede jaar oprij de ESPC award voor Best Intranet / Extranet en dit jaar is Valo dus finalist in twee categorieën, namelijk meest innovatieve SharePoint-oplossing en beste mobiele app.

Lees meer

Automatisch opslaan in Office documenten

Met ‘automatisch opslaan’ worden vanaf nu alle wijzigingen die je in een Office document maakt, automatisch om de paar seconden opgeslagen in de cloud zonder daarvoor expliciet op Ctrl + S of de knop Opslaan te drukken.

Lees meer

Microsoft Ignite 2018

Microsoft Ignite vindt plaats van 24-28 september 2018 in Orlando, Florida. Met meer dan 700 deep-dive sessies, ruim 100 expert workshops en meer dan 20.000 bezoekers is Ignite één van ‘s werelds grootste conferenties voor IT-specialisten. Dagelijks doen onze Portivanen ter plaatse verslag van alle highlights.

Lees meer

Microsoft MVP Award voor Maarten Eekels

Microsoft heeft voor het derde jaar op rij de Most Valuable Professional (MVP) status toegekend aan onze CTO Maarten Eekels vanwege zijn grote passie voor en kennis van Microsoft producten en services en zijn bijdrage aan de community. Wij zijn uiteraard enorm trots op Maarten!

Lees meer

Portiva wint Valo Partner of the Year 2018 Award

Wij zijn ontzettend trots en vereerd dat wij de Partner of the Year 2018 Award in ontvangst mochten nemen! Het is dé waardering van Valo voor het feit dat we altijd net dat beetje extra geven om onze klanten te helpen in hun beslissing voor een social intranet.

Lees meer

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?