Yammer

Yammer is het Microsoft-platform voor enterprise social. Yammer bevat alles wat u nodig heeft om online te kunnen samenwerken.

Altijd met elkaar in contact kunnen komen, zonder te hoeven telefoneren en zonder elkaar te begraven in bergen email. Yammer verbindt teams met elkaar, ongeacht tijd of plaats.

Gericht communiceren

Enterprise social gaat over gericht communiceren: de informatie binnen krijgen die u nodig heeft, terwijl u zich kunt afsluiten voor wat niet relevant is. Per gesprek kunnen gebruikers aangeven wie er mee moet praten. Daar kunnen ook leveranciers en klanten bij betrokken worden. Gebruikers kunnen zelf kiezen welke notificaties ze willen ontvangen en krijgen dus de nodige informatie, zonder overspoeld te worden. Alles is door de uitgebreide zoekmogelijkheden ook weer goed terug te vinden, zodat kennisdeling eenvoudiger wordt.

Mobiele apps en API

Uiteraard zijn er voor Yammer mobiele apps voor alle platformen en is Yammer via een API uit te breiden met uw eigen apps. Het gebruikers- en identiteitsbeheer van Yammer en Office 365 zijn eenvoudig te integreren. Yammer integreert ook met andere Microsoft-platformen zoals SharePoint en Active Directory.

Meer weten over Yammer?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Rick Hilferink

Rick Hilferink

Manager Managed Services

Benieuwd wat Yammer voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-24908329

rhilferink@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?