Office 365

Office 365 is het officepakket van de toekomst. Volledig in de cloud, dus altijd op to date en ideaal om plaats- tijd en apparaatonafhankelijk samen te werken.

Nooit meer sofware updates, nooit meer versieconflicten en nooit meer documenten heen en weer mailen. Office 365 biedt cloudversies van de apps die gebruikers kennen.

Vertrouwde omgeving

Met Exchange Online heeft iedereen overal toegang tot zijn mail, agenda, contacten en taken. SharePoint Online zorgt ervoor dat u overal bij de juiste versie van uw documenten kan. Chat- en vergaderapp Skype for Business houdt u in contact met uw teams zonder dat u verdrinkt in e-mail of telefoontjes. Delve zorgt dat u de documenten kunt vinden die u zoekt. Word, Excel, PowerPoint en OneNote zijn er altijd zodat iedereen, ook in de cloud, in zijn vertrouwde omgeving aan het werk is. Ook op telefoon of tablet.

De voordelen van de cloud

Daarnaast heeft Office 365 mogelijkheden die uniek zijn voor cloudtoepassingen. Samen werken aan hetzelfde document is nog nooit zo makkelijk geweest en functioneel beheer wordt eenvoudiger omdat alles vanaf dezelfde centrale console geregeld wordt. Ondertussen is ook offline werken geen probleem: de desktopversie van Office wordt ook automatisch geüpdatet en offline gemaakte documenten worden automatisch gesynchroniseerd met de cloud.

Lage opstartkosten, pay as you go

Omdat Office 365 met een pay-as-you-go systeem werkt betaalt u alleen voor gebruikers die er ook echt mee werken. Het vooraf inkopen van licenties en de grote investeringen die daar bij horen zijn verleden tijd. Zo schalen de kosten voor Office 365 mee met uw werkzaamheden.

Altijd veilig en up-to-date

Een cloudtoepassing is altijd up-to-date. Veiligheidsupdates en nieuwe functionaliteit worden continu uitgerold, zonder dat iemand zijn werk ervoor hoeft te onderbreken. De kosten voor technisch beheer dalen daardoor aanzienlijk, terwijl zorgen over beveiliging tot het verleden behoren.

Integratie

Voor efficiënt documentmanagement integreert Office 365 volledig met SharePoint. Voor gebruikersbeheer en toegangsmanagement is er integratie met Active Directory.

Portiva implementeert

Office 365 kan een belangrijke stap zijn in de richting van efficiënter werken in de cloud. Een goede Office 365-implementatie levert lagere overheadkosten, betere samenwerking en effectievere workflows op. Wij helpen u graag op weg met advies, ondersteuning en een oplossing op maat.

Vrijblijvend verder praten over Office 365?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Office 365 voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?