Mobile

Werkprocessen zijn steeds meer gedigitaliseerd, maar niet iedereen zit altijd achter een computer. Mobiele productiviteit hoort bij het moderne werken.

De apps van Office 365 en Azure-maatwerkapps zorgen dat u mobiele gebruikers volledig kunt betrekken in alle workflows. Het maken, inzien en wijzigen van documenten is zo niet meer gebonden aan plaats of tijdstip.

Mobiele productiviteit

Office 365 bevat mobiele versies van Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Yammer en Skype for Business. Doordat deze apps, via het web of een Virtual Private Network (VPN), verbonden zijn met uw cloud en/of uw thuisnetwerk heeft u overal en altijd uw documenten en data bij de hand. Zo kent productiviteit geen grenzen meer qua plaats, tijd en device.

Snel uw eigen mobiele apps

Uw werkprocessen worden steeds digitaler en daar komt vaak maatwerksoftware bij kijken. Met Microsoft Azure als basis is het niet moeilijk om maatwerkfunctionaliteit ook als mobiele app beschikbaar te maken. Gebruik de smartphonecamera als barcode scanner. Laat foto’s toevoegen aan een incidentrapport. Bel de auteur van een document zonder naar een nummer te hoeven zoeken. Zo geeft u bijvoorbeeld ketenintegratie of documentbeheer een heel nieuw gezicht.

Toegang en veiligheid

De apps die we bouwen met Azure delen een groot deel van hun codebase met de cloudsoftware die u al heeft en profiteren dus van dezelfde krachtige functies op het gebied van beveiliging en datasynchronisatie. Uw medewerkers hebben voortaan alles wat ze nodig hebben in hun zak!

Wij vinden Office 365 en Azure Mobile Apps prachtige technologie.

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Lars Burgers

Lars Burgers

Account Manager

Benieuwd wat Mobile voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-81843191
lburgers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?