Enterprise Mobility Suite

De Enterprise Mobility Suite (EMS) van Microsoft is een geïntegreerde oplossing voor het beveiligen van alle online apps die u gebruikt. Dat betekent veiligheid, overal en altijd.

Door gebruik te maken van Multi-Factor Authentication zorgt EMS voor een betere beveiliging van Office 365 en duizenden andere apps. Zelflerende algoritmen signaleren verdachte patronen en brengen beheerders op de hoogte van bedreigingen. Toegang tot e-mail en bestanden is gekoppeld aan de identiteit van de gebruiker, of deze nou op zijn desktop of op een mobiel Windows-, Android-, of iOS-apparaat werkt. Single sign-on voor alle apps scheelt tijd, gedoe en administratie.

Integrale oplossing

Omdat EMS een integrale oplossing biedt voor Office 365, 2500 populaire zakelijke apps én uw lokale servers, heeft u geen losse pakketten van derden meer nodig. Zo bespaart u geld op beheer en licenties. Het beheer van EMS gebeurt vanuit een centrale console. Voor de meest voorkomende taken, zoals het resetten van wachtwoorden, zijn self-service oplossingen beschikbaar. Ook het managen van de devices zelf kan met EMS. Zo kunnen gegevens bijvoorbeeld selectief gewist worden van devices van werknemers die een andere functie krijgen of uit dienst gaan.

Bouwsteen voor de cloud

De Enterprise Mobility Suite is een belangrijke bouwsteen voor een soepele migratie naar mobiel en flexibel werken en werken in de cloud. Ook integreert EMS naadloos met uw bestaande infrastructuur zoals Active Directory en System Center.Weten waar u EMS voor kunt inzetten?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Enterprise Mobility Suite voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?