Azure

Voor het bouwen van cloud apps willen wij alleen maar werken met het meest betrouwbare, meest productieve en stabielste platform dat er is. Voor ons is dat Microsoft Azure.

Azure is een verzameling clouddiensten die als basis dient voor maatwerk apps. Azure biedt een totaaloplossing voor opslag, dataverwerking, het uitvoeren van custom code, netwerkfuncties, web apps, mobiele apps, beveiliging en Internet of Things.

Productief

Microsoft staat bekend om zijn goede, geïntegreerde tools. Bij Azure is dat niet anders: het ontwikkelen en beheren van apps gebeurt vanuit een overzichtelijke, geïntegreerde omgeving.

Open

Door de open infrastructuur kunnen op Azure apps draaien in de meeste gangbare webtalen en -frameworks. Azure is ook de ideale back-end voor apps op Android, iOS of Windows.

Hybride oplossingen

Hoewel de cloud ongekende mogelijkheden biedt voor het terugdringen van de complexiteit en de kosten van IT-beheer, zijn er vaak goede redenen om een hybride oplossing te kiezen. Daarbij worden clouddiensten geïntegreerd met bestaande servers. Azure is in staat de best of both worlds naadloos te laten samenwerken.

Schaalbaar en betaalbaar

Een groot voordeel van werken in de cloud is de schaalbaarheid. Geen zoemende stalen kasten in de kelder, maar alleen betalen voor wat u gebruikt. Microsoft gaat daarin zo ver dat u per minuut kunt afrekenen. Daarbij zijn de prijzen bijzonder gunstig. Dit is één van de redenen dat Azure zo goed past bij ons verlangen om echt maatwerk te leveren aan onze klanten.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn sleutelfactoren bij een cloudoplossing. Azure biedt de best mogelijke basis daarvoor door de tried-and-tested Microsoft infrastructuur enerzijds en modern identiteits- en toegangsmanagement anderzijds. Azure voldeed als eerste aan de strenge Europese eisen op het gebied van privacy en databescherming en implementeert ISO 27018, de internationale privacystandaard voor clouddiensten.

Data en analytics

Azure is de basis voor de bouw van apps, maar het biedt meer. In tegenstelling tot andere platformen bevat Azure al een uitgebreid pakket aan voorzieningen voor analytics en Big Data, inclusief machine learning en stream analytics.

Wilt u weten wat Azure-apps kunnen betekenen voor uw organisatie?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde technologie

Daan Huttenga

Daan Huttenga

Operations Director

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?
Neem direct contact op:
06-48591102
dhuttenga@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?