Customer Immersion Experience

U kunt bij Portiva gratis ervaren hoe het is om met de nieuwste Microsoft-technologie te werken.

Dat noemen we een Customer Immersion Experience (CIE). Een CIE is een sessie met 4 tot 9 mensen van uw bedrijf, waarvan maximaal de helft een IT-functie heeft. Het gaat namelijk om het laten zien van de businesswaarde van de technologie.

Geen sheets, gegarandeerd

Een CIE is geen presentatie. U gaat echt aan het werk. Iedere CIE heeft een centrale case met gefingeerde data. U gaat met deze case aan de slag en krijgt daarbij de beschikking over de allernieuwste hardware en software van Microsoft. Er zijn vijf soorten CIE’s: productivity, Business intelligence, Sales, Internet of Your Things en Skype for Business.

Productivity

Samen aan documenten werken, effectiever vergaderen, beter communiceren en kennis delen. In deze sessie ziet u het nieuwste op het gebied van enterprise social en documentbeheer. Office 365 is hierbij natuurlijk een hoofdrolspeler.

Business Intelligence

Ga aan het werk met de nieuwste tools op het gebied van Business Intelligence en zie wat er mogelijk is als u echt en real time inzicht heeft in hoe uw organisatie functioneert.

Sales

Gebruik Office 365, online CRM en BI-tools om uw salespijplijn te stroomlijnen. Ervaar wat er gebeurt als u real time data uit CRM, social media en online bronnen combineert met informatievoorziening op maat voor snellere actie en betere resultaten.

Internet of Your Things

Het Internet of Things komt eraan, of u er klaar voor bent of niet. In deze sessie ervaart u hoe platformonafhankelijke Azure-apps en het Windows 10 IoT-platform zorgen dat alle apparaten in uw bedrijf met elkaar kunnen praten. In deze sessie leert u de mogelijkheden kennen. Hint: dat zijn er veel.

Skype for Business

Chatten, bellen en videoconferencen met het hele team. Documenten live reviewen en aanpassen. Vergaderingen inplannen met Outlook en dan automatisch gebeld worden als ze beginnen. In deze sessie maakt u mee hoe samenwerken kan zijn.

Inspirerende ervaring

In een CIE leert u alles over de nieuwste Microsoft-tools zonder directe aankoopdruk. Wel is er iemand van ons aanwezig om de sessie te begeleiden en te zorgen voor een inspirerende ervaring. Wij laten u technologie zien waar wij enthousiast van worden!

Een CIE is gratis. Bent u klaar om geïnspireerd te worden?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde diensten

Gerelateerde technologie

Maarten Eekels

Maarten Eekels

CTO bij Portiva

Benieuwd wat Customer Immersion Experience voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-51008723
meekels@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?