Cloud Strategy Sessions

Iedereen heeft over ‘de cloud’ en de meeste bedrijven hebben het gevoel dat ze ‘er iets mee moeten’. Privé gebruiken uw werknemers al allerlei clouddiensten zonder daar zelfs bij na te denken. Maar wat betekent het als u de cloud binnen uw bedrijf gaat inzetten? Wat is er te winnen? Tijdens een Cloud Strategy Session gaan we samen op zoek naar het antwoord.

Maar vooral zijn we samen op zoek naar winst: waar zit de business case voor een eventuele cloud-migratie? Hoe helpen cloudtoepassingen als Office 365 en Azure apps u bij het integreren van allerlei diensten, het flexibeler samenwerken of het terugdringen van de beheerkosten?

Niet alleen een kostenkwestie

Pay-as-you-go zorgt bij werken in de cloud voor minder investeringen vooraf en veel betere schaalbaarheid. Maar er is meer dan alleen het kostenplaatje. Werken in de cloud betekent ook dat er veel meer mogelijkheden zijn op het gebied van tijd-, plaats- en apparaatonafhankelijk werken. Welke van die mogelijkheden passen bij uw bedrijf? Of wilt u van de cloud profiteren en tegelijkertijd werkprocessen stroomlijnen?

Roadmap uitstippelen

Waar staan we nu, waar willen we heen en hoe gaan we daar komen? Deze drie vragen beantwoorden we als we een roadmap maken naar een optimale inzet van de cloud voor uw bedrijf. In onze cloud strategy session staat uw business case centraal.

Werkt u nog helemaal on-premises maar wilt u aan een cloud-migratie beginnen? Of werkt u al in de cloud, maar heeft u geen tijd om de ontwikkelingen bij te houden? Een Cloud Strategy Session neemt uw situatie als uitgangspunt. Geen standaardpresentatie dus, maar ervaren consultants die luisteren naar uw vragen en u helpen een strategie te creëren waar u de toekomst mee in kunt.

Wilt u weten hoe u de cloud optimaal kunt benutten?

Boek een cloud strategy session

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde diensten

Gerelateerde technologie

Maarten Eekels

Maarten Eekels

CTO bij Portiva

Benieuwd wat Cloud Strategy Sessions voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-51008723
meekels@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?