Apps ontwikkelen

Heel veel functionaliteit zit standaard in de Microsoft-producten die wij gebruiken. De functies die specifiek zijn voor uw bedrijf maken we op maat.

Het bouwen van maatwerksoftware vereist een goed uitgewerkt en strak bewaakt proces. Wij hebben daar veel ervaring mee. De ontwikkeling van uw app doorloopt de volgende fasen:

1. Analyse en planning

Eerst brengen we het doel van de app in kaart. We zoeken samen met u uit met welke functionaliteit we het meeste waarde scheppen in uw organisatie. Dan maken we een planning voor de rest van het traject.

2. Functioneel ontwerp

In deze fase werken we uit hoe de app moet gaan functioneren en welke functies hij moet bieden aan welke gebruikers.

3. Technisch ontwerp en architectuur

Als we een goed beeld hebben van de gewenste functionaliteit maken we een technisch ontwerp. Het belangrijkste hierbij is de inpassing van de nieuwe functionaliteit in uw bestaande architectuur.

4. Bouw

Gek genoeg is dit vaak de kortste fase. Doordat we werken op basis van de het Microsoft cloud-platform kan de meeste functionaliteit snel gerealiseerd worden.

5. Training en adoptie

Alle nieuwe software moet geïmplementeerd worden in de organisatie. Dat betekent dat wij u helpen bij het aanpassen van uw werkprocessen en uw mensen trainen om een optimaal rendement uit de nieuwe app te halen. Want daar was het allemaal om begonnen.

6. Ondersteuning of totale ontzorging

Na het in gebruik nemen van uw applicatie heeft u twee opties: u kunt deze zelf in onderhoud nemen, met Portiva voor ondersteuning op de achtergrond, of u kunt het volledig technisch beheer bij ons laten en u weer met uw core business bezig houden.

Cloudplatforms

Wij bouwen maatwerk apps op basis van Azure en Office 365 , de cloudplatforms van Microsoft. Daardoor is heel veel functionaliteit op het gebied van opslag, documentbeheer, beveiliging, et cetera al klaar om gebruikt te worden. We kunnen ons dus concentreren op wat uniek is voor u.

Meer weten over de mogelijkheden van maatwerkapps?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde diensten

Gerelateerde technologie

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?