Olie en gas

Een complexe, internationale keten van opdrachtgevers, klanten en partners. Strenge eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Een concurrerende omgeving waarin snelheid van beslissen en handelen enorm belangrijk is. In de olie- en gassector kosten fouten altijd geld. 

Fouten moeten dus voorkomen worden. Dat begint met zorgen dat iedereen altijd de juiste informatie heeft. Daarvoor is goed document- en contentmanagement een vereiste. Betrouwbaar, 24/7 wereldwijd beschikbaar en verbonden met alle relevante systemen. Zo hebben uw mensen en uw ketenpartners altijd wat ze nodig hebben en heeft u overzicht over het hele proces.

Een gedegen advies

Portiva gaat altijd uit van wat voor uw bedrijf werkt. Wij weten wat er speelt in de olie- en gassector en kunnen dus snel van start met een gedegen advies. Iedere oplossing die wij realiseren wordt in uw organisatie ingebed met veel aandacht voor training, adoptie en governance. Wij werken als dat nodig is internationaal op locatie. In uw sector werkten we onder andere voor Total en Gasunie.

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde technologie

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Portiva binnen de Olie en gas sector voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?