Zaakgericht werken

Met de Portiva-oplossing voor zaakgericht werken is niet alleen uw documentbeheer 100% op orde, werkprocessen worden ook beter gestructureerd en daardoor efficiënter.

Zaakgericht werken is bij uitstek geschikt voor (semi-) overheidsorganisaties en andere organisaties waar werkprocessen afhankelijk zijn van veel belanghebbenden en een grote hoeveelheid onderliggende documenten.

Transparant en overzichtelijk

Portiva-oplossingen voor zaakgericht werken maken werkprocessen transparant en overzichtelijk. Digitaal documentbeheer geeft alle betrokkenen overzicht. Medewerkers hebben altijd toegang tot alle informatie die bij een werkproces of project hoort en de nieuwste versies van documenten zijn altijd snel vindbaar en beschikbaar. Onzekerheid over het voldoen aan wet- en regelgeving is verleden tijd. In één oogopslag ziet u of uw dossiers compleet zijn.

Krachtige basis

De oplossing die Portiva hiervoor biedt is gemaakt op basis van SharePoint, net als onze systemen voor postregistratie en HR-dossiers. SharePoint is in de basis een systeem voor documentbeheer, maar biedt ook krachtige mogelijkheden voor het implementeren van werkprocessen.

Resultaatgerichte samenwerking

Door werkprocessen te automatiseren bovenop het documentbeheer weet iedereen wat er op welk moment moet gebeuren met welke documenten. U temt ongestructureerde processen en komt tot resultaatgerichte samenwerking. Dat betekent minder fouten, minder ad-hoc acties en minder dubbel werk. Dat kan grote efficiency-winst opleveren.

Documentatie compleet

Met zaakgericht werken beschikken medewerkers direct over de gewenste informatie, waar dan ook in het proces. Ook zien ze meteen of alle documenten compleet beschikbaar zijn. Documenten kunnen overal en altijd worden ontsloten en aanpassingen zijn meteen voor iedereen zichtbaar.

Integratie

Onze SharePoint-oplossing Zaakgericht Werken kan worden geïntegreerd met andere SharePoint-portalen. U houdt dus één omgeving. Ook integratie met Office 365 en Skype for Business is makkelijk te realiseren.

Voordelen:

  • Alles vindbaar en beschikbaar voor alle betrokkenen
  • Compliance altijd inzichtelijk
  • Beter samenwerken
  • Besparingen door efficiency
  • Integratie met uw andere oplossingen

Wilt u weten wat Portiva Zaakgericht Werken voor uw organisatie kan betekenen?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde technologie

Lars Burgers

Lars Burgers

Account Manager

Benieuwd wat Zaakgericht werken voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-81843191
lburgers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?