Succesvolle adoptie

Beter werken begint met slimme automatisering. Daarmee is het verhaal echter niet compleet. Om een oplossing tot zijn recht te laten komen moet hij ook goed gebruikt worden.

Heeft u het gevoel dat u uw IT-systemen niet optimaal gebruikt? Wilt u meer rendement uit uw technologie-investeringen halen?

U heeft het, maar wordt het ook gebruikt?

U heeft misschien een intranet, interne sociale media, cloudtoepassingen en oplossingen voor documentmanagement. U heeft misschien zelfs mobiele applicaties laten bouwen. U heeft veel geïnvesteerd in technologie, maar u zit met vragen over het rendement van die investeringen. Werken we daadwerkelijk beter samen? Maken we minder fouten door betere data? Wordt er minder email verstuurd? Raken we minder documenten kwijt? Of zijn er te veel dingen bij het oude gebleven?

Meer dan techniek alleen

Innoveren is meer dan techniek alleen. Het is even belangrijk om mensen mee te krijgen. Ondersteuning, sturing en training stellen mensen in staat nieuwe technologie een functionele plek in hun eigen werkproces te geven. Dat is de manier om productiviteit en tevredenheid van medewerkers te verhogen.

Meer rendement

Als systemen door iedereen optimaal gebruikt worden is iedereen ook productiever. Er kan meer werk verzet worden door minder mensen en er gaat minder tijd en inzet verloren aan herstellen en up to date houden van gegevens en documenten. Zo doen uw IT-investeringen eindelijk wat ze moeten doen: rendement opleveren.

Governance

Een ander belangrijk aspect van adoptie is governance. Een goed governanceplan legt vast hoe uw ICT-systemen gebruikt, beheerd en onderhouden moeten worden. Het van tevoren uitwerken van een heldere workflow hiervoor voorkomt onduidelijkheden later. Zo vormt het governanceplan de basis voor een succesvolle adoptie.

Training: op locatie of on demand

Portiva levert veel meer dan alleen maar IT-oplossingen. Als adviseurs en trainers zijn wij iedere dag bezig om bedrijven en instellingen te helpen meer uit hun bestaande infrastructuur te halen. Wij kunnen trainingen organiseren en geven bij u op kantoor, maar we hebben ook geavanceerde techniek in huis voor training met video-on-demand.

Governance- en adoptieplan op maat

Ieder bedrijf is anders. Om uw specifieke uitdagingen aan te pakken maken we graag samen met u een governance- en adoptieplan op maat.

De voordelen:

  • Meer rendement uit uw IT-investeringen
  • Meer grip op uw digitale werkprocessen
  • Tevreden medewerkers
Meer weten over onze adoptie-, trainings en governancetrajecten?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde dienst

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Succesvolle adoptie voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?