NextGen Portals

Met de volgende generatie portals van Microsoft krijgen werknemers real-time informatie op maat.

NextGen Portals zijn het nieuwste van het nieuwste op het gebied van persoonlijke informatievoorziening. Het idee is dat professionals niet meer hoeven zoeken naar de kennis die ze nodig hebben, maar dat die kennis voor ze geselecteerd wordt op basis van wat ze doen en wie ze spreken.

De nieuwe manier van informatie vinden

Microsoft kondigde de nieuwe generatie portals aan als ‘Intelligent, social, mobile, ready to go‘. Zonder veel in te hoeven stellen heeft u met NextGen Portals intelligente informatievoorziening die perfect functioneert op mobiele devices en die integreert met uw corporate social media. Er zijn op het moment vier soorten portals:

Office 365 Video

Steeds meer kennis wordt gedeeld in de vorm van video. Het is een effectieve manier van kennis overbrengen en productie van video is steeds eenvoudiger geworden. Om alle video van binnen en buiten uw bedrijf op een geordende, relevante manier te kunnen aanbieden houdt Office 365 een database bij van wie met wie aan welke documentent werkt. Op basis van dat beeld wordt real time bepaald welke video relevant is.

‘People Experiences’

Kennis delen gaat vooral ook over mensen. Door uw mensen ook buiten hun directe werkkring met elkaar in contact te brengen verspreidt waardevolle operationele kennis zich sneller door uw organisatie. People Experiences is een nieuw element in de Microsoft cloud dat mensen op basis van hun werk en kennis intelligent aan elkaar verbindt. Door uitgebreide persoonsprofielen wordt het makkelijk om te zien wie de kennis heeft om u verder te helpen.

Kennis delen, nieuwe stijl

Op het web wordt kennis al grotendeels gedeeld in de vorm van blogs. Deze uitingsvorm komt nu in de vorm van het authoring canvas ook naar Office 365. Medewerkers kunnen nu hun waardevolle kennis publiceren in een vorm die makkelijk te maken, makkelijk te vinden, makkelijk op te nemen en makkelijk te delen is.

Infopedia

NextGen Portals zullen de pagina’s die met het authoring canvas gemaakt worden dan weer slim kunnen indelen in intranetsites rond een bepaald thema. Het enige wat u hoeft te doen om op de hoogte te blijven is zo’n site te volgen. Zoekacties behoren tot het verleden met NextGen Portals.

Uw eigen portal

Zonder dat u er iets voor hoeft te doen zijn de mogelijkheden van NextGen Portals al enorm. Maar misschien heeft u een heel eigen idee over hoe u deze technologie kunt inzetten binnen uw organisatie. Ook daar is in voorzien. Microsoft NextGen Portals zijn gemaakt om uitgebreid een aangepast te worden. Portiva is specialist in de Microsoft cloud en helpt u graag uw ideeën werkelijkheid te maken.

Voordelen van NextGen Portals:

  • Kennis op maat, zonder te zoeken
  • Snel in contact met de juiste persoon
  • Kennis delen wordt efficiënter dan ooit

NextGen Portals zijn dé manier om iedereen gericht van kennis te voorzien.

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde dienst

Gerelateerde technologie

Lars Burgers

Lars Burgers

Account Manager

Benieuwd wat NextGen Portals voor uw organisatie kan betekenen?

Neem direct contact op:
06-81843191
lburgers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?