Managed services

Het beheer van uw IT-systemen vereist investeringen en continue aandacht. Portiva neemt u de zorg uit handen en zorgt voor maximale betrouwbaarheid met overzichtelijke kosten.

De IT-infrastructuur is de ruggengraat van uw bedrijf. E-mail, intranet, webhosting en applicaties: het moet het gewoon doen. Dat vereist grote investeringen in hardware en personeel. Er zijn ook grote risico’s en zorgen over veiligheid en stabiliteit. Wat gebeurt er als de stroom uitvalt? Weet u dat?

Een blok aan uw been

De verantwoordelijkheid voor het beheren en beveiligen van persoons- en bedrijfgegevens en de noodzaak van het aannemen, trainen en binnenboord houden van technisch personeel maken van uw IT-infrastructuur een blok aan uw been, in plaats van een middel om mee vooruit te komen.

Ligt u ‘s nachts wakker?

En dan is er nog de beveiliging. Met onvoldoende aandacht voor beveiliging, backup en aanverwante zaken kunt u groot onheil afroepen over uw bedrijf. Het verlies of in verkeerde handen vallen van gevoelige informatie zal de relatie met uw klanten en werknemers onder druk zetten en uw concurrentie in de kaart spelen. De overheid ziet strikt toe op gebruik en opslag van klantgegevens. Allemaal zaken waar u ‘s nachts van wakker kunt liggen als u niet het vertrouwen heeft dat het goed geregeld is.

Laat het aan Portiva over

Portiva is specialist in het beheren en onderhouden van Microsoft-omgevingen. Wij beheren uw Azure, SharePoint en andere Microsoft-omgevingen op locatie, in de cloud of in een combinatie daarvan. Bij Portiva heeft u de mogelijkheid om alles bij ons onder te brengen in een ‘Private Cloud’. Zo heeft u de volledige controle, zonder de zorgen.

We doen het samen, zoals u het hebben wilt

Heeft u al een vaste partner voor het technisch beheer? Dan is het ook mogelijk om alleen functioneel beheer en gebruikersondersteuning bij Portiva neer te leggen. Functionele aanpassingen in uw omgeving worden afgehandeld in een door jarenlange ervaring ingeregeld proces. Als Microsoft-specialisten weten wij precies wat we moeten doen om wijzigingen soepel door te voeren.

Minder zorgen, meer verdienen

Met beheer door Portiva bent u in één keer af van hoge investeringskosten en de dagelijkse zorgen van technisch en functioneel beheer. Omdat u en uw medewerkers zich kunnen richten op de processen die geld opleveren in plaats van geld kosten.

De voordelen:

  • U concentreert zich op uw primair proces, niet op techniek
  • Geen zorgen over beveiliging en databescherming
  • Functioneel beheer wordt op maat ingericht
  • Minder investeren, efficiënter werken
Wilt u weten wat Portiva voor uw organisatie kan doen?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde dienst

Gerelateerde technologie

Rick Hilferink

Rick Hilferink

Manager Managed Services

Benieuwd wat Managed services voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-24908329
rhilferink@portiva.nl

Meer weten?

MS-3D-Cover

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?