Ketenintegratie

Ketenintegratie is het op elkaar aansluiten van de systemen van u en uw partners en afnemers. Gegevens en documenten zijn voor iedereen beschikbaar, doorlooptijden gaan omlaag en overheadkosten nemen af.

Hoe blijft u in competitieve markten de concurrentie voor? Door consequent voor tevreden klanten te zorgen. Korte levertijden en een minimum aan fouten zijn daarbij essentieel. Ketenintegratie is het op elkaar aansluiten van de systemen van u en uw partners en afnemers. Gegevens en documenten zijn voor iedereen beschikbaar, doorlooptijden gaan omlaag en overheadkosten nemen af.

Netwerk van partners

Hoe groter het project, hoe groter het aantal partners. U werkt met leveranciers, onderaannemers, een flexibele schil en niet te vergeten uw klant. Allemaal organisaties met hun eigen systemen en werkprocessen. Hoe zorgt u ervoor dat al die partijen over de juiste gegevens beschikken? Vertrouwt u daarvoor op papier, telefoon en e-mail? Volgens ons kan dat efficiënter.

De cloud helpt u vooruit

Met de komst van cloudtechnologie is het makkelijk geworden om externe gebruikers toe te laten op uw eigen omgeving. Zo kunt u data en documenten delen met ‘de andere kant van de schutting’. Alle partijen kunnen sneller reageren op issues en communicatiekanalen zijn open, ongeacht wie waar zit. De cloud zorgt ook dat mobiele oplossingen binnen handbereik zijn zodat samenwerken met uw ketenpartners nog makkelijker wordt.

Naadloze workflows

Workflows spelen zich meestal gedeeltelijk buiten uw organisatiegrenzen af. Afhankelijkheid van telefoon of e-mail voor deze stappen in uw proces zorgt voor vertraging en vergroot de kans op fouten. Met goede ketenintegratie, bijvoorbeeld op basis van SharePoint of Azure apps, brengt u alle betrokkenen bij elkaar in één werkruimte en geeft u ze de meest recente data en documenten om mee te werken.

Systemen integreren

Bij u en uw ketenpartners zijn er waarschijnlijk ook legacy-systemen die voorlopig nergens heen gaan. Het integreren van die systemen hoort ook bij ketenintegratie. Dankzij het Azure-platform is het relatief eenvoudig om data uit oudere systemen op te nemen in nieuwe workflows.

Minder overhead, meer omzet

Door directe communicatie en sterk vereenvoudigd documentbeheer kost het op de hoogte houden van alle ketenpartners minder tijd en geld. Dat betekent voor u een besparing op uw overhead en de mogelijkheid om met dezelfde capaciteit meer omzet te genereren.

Portiva plant, bouwt en implementeert

Ketenintegratie is complex en niet alleen een kwestie van techniek. Werkprocessen veranderen, net als verantwoordelijkheden voor beveiliging en data-integriteit. Het technisch traject moet daarom gecombineerd worden met advies, planning, governance en training. Portiva is specialist in dit soort trajecten. Wij gaan dan ook graag met u om de tafel zitten om een plan te maken.

Voordelen:

  • Kortere doorlooptijden
  • Minder fouten
  • Kostenbesparing door efficiency
  • Tevreden klanten

Ketenintegratie zorgt voor minder kosten en meer tevreden klanten. Neem contact op voor meer informatie!

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde technologie

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Ketenintegratie voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?