Document- en contentmanagement

Alle relevante content uit alle systemen onder handbereik. Altijd vindbaar en altijd zekerheid dat u de goede versie heeft. Dat is digitaal content- en documentmanagement.

Het managen van bedrijfskritische documenten en andere content is een van de belangrijkste uitdagingen voor de moderne organisatie.

Altijd de goede versie

Digitaal documentmanagement maakt documenten beschikbaar waar ze nodig zijn. Of medewerkers nu op kantoor zitten, thuis werken of mobiel zijn, ze hebben de juiste versie van alle documenten en wijzigingen worden onmiddellijk overal doorgevoerd. Zo werkt nooit meer iemand met een oude versie.

Vinden en delen

Documenten worden voorzien van tags en contenttypen. Daardoor wordt het mogelijk gericht te zoeken en te filteren en kost het vinden van het juiste document veel minder tijd. Door de integratie met andere systemen is ook het delen van documenten makkelijk. Content- en documentbeheer is namelijk makkelijk te integreren met de aanwezige communicatie-oplossingen.

Enterprise Content Management

Data uit ERP-, CRM- en andere systemen gecombineerd opslaan en gebruiken met ongestructureerde data als Office-documenten en e-mail. Dat is Enterprise Content Management. Het vinden, gebruiken en delen van informatie wordt hierdoor eenvoudiger. Dossiers beheren doet u voortaan in één gemakkelijk te gebruiken systeem.

Compliance

Dat gebruiksgemak staat niet in de weg aan compliance op alle niveaus. Door labeling, versiebeheer en het instellen van expiratietermijnen houdt u grip op uw data en weet u dat u heeft wat u nodig heeft. SharePoint bevat standaard een NEN-XXX gecertificeerd Records Management Center, waar u bewaar- en vernietigingstermijnen beheert.

Effectiever samenwerken

De DMS- en ECM-systemen van Portiva integreren met de Microsoft-oplossingen voor interne sociale media en business intelligence. Uitgebreide mogelijkheden voor samenwerking, workflows en BI zorgen dat u veel meer krijgt dan alleen document- en contentmanagement.

Voordelen:

  • Iedereen heeft altijd de juiste documenten
  • Zoeken wordt vinden
  • Makkelijk delen en samenwerken
  • Grip op compliance
  • Centraal beheer van dossiers

Interesse in ons verhaal over document- en contentmanagement?

Neem contact op voor meer informatie!

Stel direct je vraag

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde technologie

Jeroen Mutsaers

Jeroen Mutsaers

Sales Director

Benieuwd wat Document- en contentmanagement voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op:
06-28087441
jmutsaers@portiva.nl

Neem contact op

info@portiva.nl

Coltbaan 4E
3439 NG Nieuwegein

+31 (0)85 - 489 1008

Meer informatie?