Over ons.

Onze bewezen oplossingen zorgen ervoor dat jij veilig kan werken in de cloud. Wij zijn ervan overtuigd dat oplossingen voor digitaal samenwerken, security en cloud infra & apps veiliger moeten zijn. Stabieler. Dit realiseren wij samen met onze klanten en Microsoft. Wij laten zien dat het anders kan: op een persoonlijke en eerlijke manier. Met wederzijds respect en plezier.

Portiva in 5 woorden.

Portiva-in-vijf-woorden-1-persoonlijk

Persoonlijk

We interesseren ons echt voor elkaar en onze klanten, dus we leren je graag kennen. Jouw eigen contactpersoon zorgt dat je vragen beantwoord worden.

Portiva-in-vijf-woorden-3-samen

Samen

Op het gebied van jouw uitdagingen ben jij de expert. Om tot de beste oplossing te komen bepalen we dus samen de koers en vieren we ook samen het succes.

Portiva-in-vijf-woorden-5-nieuwsgierig

Nieuwsgierig

We kunnen niet wachten om ons in je business te verdiepen. We kijken tijdens projecten om ons heen, stellen vragen en komen met suggesties.

Portiva-in-vijf-woorden-2-bewezen

Bewezen

Onze cases en onze ervaring laten zien dat we weten waar we het over hebben. Jij haalt oplossingen binnen die werken.
Portiva-in-vijf-woorden-4-plezier

Plezier

We zouden dit werk niet doen als we er geen pret in hadden. Dat zie je terug in onze manier van samenwerken: bikkelen als het moet en lachen als het even kan.

De Portivanen.

Natuurlijk zijn we trots op onze klanten en op onze mooie projecten. Maar wat maakt Portiva echt bijzonder? Dat zijn onze mensen: de Portivanen.

Groepsfoto scherp

Onze partners.

Wij werken samen met geselecteerde organisaties die een bewezen staat van dienst hebben, unieke toegevoegde waarde leveren en die net als wij samen voor de beste oplossing willen gaan.

En onze IT-partners:

  • partnerICT_ogd