Microsoft SharePoint: de solide basis.

SharePoint is de stabiele, veilige oplossing voor document- en databeheer van Microsoft. Door documenten, contactgegevens en klantdata centraal te beheren en overal synchroon en up-to-date te houden, verbetert SharePoint de productiviteit van je organisatie.

Als je SharePoint integreert met OneDrive voor Bedrijven is het bovendien de perfecte basis voor een succesvolle migratie naar de cloud.

De basis voor je intranet

SharePoint is meer dan bestanden en data delen. Het is ook een ideaal platform om in te zetten als intranet. Met de standaard publicatiemethoden maak je eenvoudig nieuwsberichten aan, verzamel je informatie en laat je je medewerkers zien wat voor hen relevant is. SharePoint is op alle schermen perfect bruikbaar, dus ook op mobiele telefoons.

Gemaakt om uitgebreid te worden

SharePoint biedt standaard ruime mogelijkheden op het gebied van search en persoonlijke datavoorziening. Maar het is daarnaast gemaakt om uitgebreid te worden en vormt de basis van veel van onze oplossingen voor bestands- en documentbeheer en workflowmanagementsystemen. Wij kunnen op basis van SharePoint ook snel CRM- en intranettoepassingen op maat bouwen.

Sander-Vlamings_B2A2958

Sander Vlamings

Accountmanager

Benieuwd wat er kan met SharePoint? Neem direct contact op: