Microsoft Azure: de ideale back-end voor productiviteit.

Bij het maken en uitrollen van cloud-functionaliteit willen wij alleen maar werken met het meest betrouwbare, meest productieve en meest stabiele platform dat er is. Voor ons is dat Microsoft Azure.

Azure is een verzameling cloud-diensten van Microsoft, gericht op jouw business-uitdagingen. Met Azure kun je applicaties bouwen, uitrollen en beheren op een manier die bij jouw organisatie past. Azure biedt een totaaloplossing voor opslag, dataverwerking, het uitvoeren van custom code, netwerkfuncties, web apps, mobiele apps, beveiliging en Internet of Things.

Productief en open

Microsoft heeft een reputatie als het gaat om goede, geïntegreerde tools. Bij Azure is dat geen uitzondering: het ontwikkelen en beheren van apps gebeurt vanuit een overzichtelijke, geïntegreerde omgeving. Door de open infrastructuur kunnen op Azure apps draaien in de meeste gangbare webtalen en -frameworks. Azure is ook de ideale back-end voor apps op Android, iOS of Windows.

Hybride oplossingen

Ondanks de ongekende mogelijkheden, eenvoud en lage kosten van de cloud, zijn er vaak goede redenen om een hybride oplossing te kiezen. Daarbij worden cloud-diensten geïntegreerd met bestaande servers. Azure is in staat de best of both worlds naadloos te laten samenwerken.

Schaalbaar en betaalbaar

Een groot voordeel van de cloud is de schaalbaarheid. Geen dure stalen kasten in de kelder, maar alleen betalen voor wat je gebruikt. Microsoft gaat daarin zo ver dat je per minuut kunt afrekenen. En de prijzen zijn bijzonder gunstig. Dit is één van de redenen dat Azure zo goed past bij ons verlangen om echt maatwerk te leveren aan onze klanten. Je kunt met Azure heel eenvoudig de infrastructuur onder je applicatie tijdelijk opschalen als dat nodig is, waarbij je dan ook alleen maar voor die tijdelijke opschaling betaalt.

Veilig en betrouwbaar

Veiligheid en betrouwbaarheid zijn sleutelfactoren in de cloud. Azure biedt de best mogelijke basis daarvoor door de tried-and-tested Microsoft infrastructuur enerzijds, en modern identiteits- en toegangsmanagement anderzijds. Azure voldeed als eerste aan de strenge Europese eisen op het gebied van privacy en databescherming en implementeert ISO 27018, de internationale privacystandaard voor cloud-diensten.

Data en analytics

Azure is de basis voor het bouwen van apps, maar biedt meer. In tegenstelling tot andere platforms bevat Azure al een uitgebreid pakket aan voorzieningen voor analytics en Big Data, inclusief machine learning en stream analytics.

Meer weten over Azure?

Heb je interesse in Azure, bekijk dan deze pagina en vergroot je kennis!

 

Cas-van-Iersel

Cas van Iersel

Teamlead Azure

Benieuwd wat Azure voor uw organisatie kan betekenen? Neem direct contact op: