Valo: een compleet intranet waar je medewerkers van houden.

Een modern intranet zorgt ervoor dat mensen beter samenwerken. Valo Intranet is hét platform dat jou en je medewerkers dichter bij elkaar brengt, zorgt voor een betere samenwerking en ook nog eens alle functionaliteiten bevat die je van een intranet mag verwachten.

Valo ziet er mooi uit en is ook nog eens eenvoudig aan te passen naar jouw huisstijl. Daarmee wordt Valo Intranet onderdeel van de bedrijfscultuur: werkplek en merkidentiteit ineen. Valo helpt medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en vormt het portaal naar hun digitale werkplek. De look & feel van jouw organisatie wordt ook doorgevoerd in de mobiele app, zodat je jouw medewerkers altijd en overal een ultieme gebruikerservaring geeft in het genereren van content, lezen van nieuws en bekijken van video’s.

 

Jouw bedrijfscultuur in de cloud

Een intranet moet verbinden en de cultuur van de organisatie uitstralen. Valo biedt talloze mogelijkheden om uiting te geven aan de kernwaarden van je organisatie. Valo Intranet vormt het middelpunt van alle communicatie, sociale interactie en samenwerking. Deel eenvoudig interne vacatures en verwelkom nieuwe medewerkers op het blog. Door de naadloze integratie met Yammer ben je in staat kennis organisatiebreed te delen.

 

Microsoft Office 365: de motor van Valo Intranet

Portiva is Microsoft Partner en Office 365-specialist. In de afgelopen jaren heeft Portiva voor vele grote organisaties samenwerkingsportalen ontwikkeld. Met Valo haal je een compleet intranet in huis, dat is gebaseerd op voorgeschreven Best Practices van Microsoft. Je intranet wordt succesvol als het eenvoudig te gebruiken is en de technologie goed werkt. Valo is volledig ontwikkeld op basis van Microsoft Office 365, dus waarschijnlijk heb je de randvoorwaarden voor Valo Intranet al in huis.

 

Snelle implementatie zonder maatwerk

Valo is een intranet-in-a-box oplossing die gebruik maakt van onder andere Microsoft SharePoint, het meest gebruikte intranetplatform ter wereld. Met Valo krijg je alle functionaliteit en verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid die in SharePoint ontbreken. Doordat het gestandaardiseerde en modulaire systeem flexibel aan te passen is, heb je een ready-to-go intranet in handen en wordt de implementatietijd maximaal verkort.

 

Vertrouwde support door Portiva Managed Services

Portiva Managed Services is gericht op het beheer van jouw Microsoft-omgeving en ontzorging van je ICT-organisatie. Portiva is Premium Partner van Valo en we bieden zowel technische als functionele ondersteuning. Daarmee profiteer je van de alle voordelen van Valo en kun je vertrouwen op de lokale vertrouwde supportorganisatie van Portiva.

Dit vind je vast ook interessant.

Portiva_klantcase_Stapless_Valo_800x500


Klantcase
Valo Intranet voor Staples Solutions
Staples Solutions is een bedrijf met een duidelijke missie: zorgen dat iedereen optimaal presteert op zijn werkplek. Ook intern heeft het bedrijf hoge ambities. Implementatie van een modern, gebruiksvriendelijk Office 365-intranet hoort daar bij.

Lees de klantcase
Portiva_klantcase_VRIJ_Valo_800x500


Klantcase
Veiligheidsregio IJsselland kiest voor Valo
In de Veiligheidsregio IJsselland werken vele disciplines samen en verzorgen het brandweerwerk, crisisbeheersing, rampenbestrijding en andere hulpverlening voor 11 gemeenten. Een goede online omgeving is daarbij eerste vereiste.

Lees de klantcase
VodafoneZiggo_intranet_case_800x500


Klantcase
Medewerkers VodafoneZiggo verbinden met Valo intranet
Na de fusie tussen Vodafone Group en Liberty Global begin dit jaar hadden de 8.000 medewerkers van VodafoneZiggo behoefte aan een nieuw samenwerkingsplatform dat binnen enkele weken gerealiseerd moest worden.

Lees de klantcase