Valo: een compleet intranet waar je medewerkers van houden

Een modern intranet zorgt ervoor dat mensen beter samenwerken. Valo Intranet is hét platform dat jou en je medewerkers dichter bij elkaar brengt, zorgt voor een betere samenwerking en ook nog eens alle functionaliteiten bevat die je van een intranet mag verwachten.

Valo ziet er mooi uit en is ook nog eens eenvoudig aan te passen naar jouw huisstijl. Daarmee wordt Valo Intranet onderdeel van de bedrijfscultuur: werkplek en merkidentiteit ineen. Valo helpt medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en vormt het portaal naar hun digitale werkplek. De look & feel van jouw organisatie wordt ook doorgevoerd in de mobiele app, zodat je jouw medewerkers altijd en overal een ultieme gebruikerservaring geeft in het genereren van content, lezen van nieuws en bekijken van video’s.

 

Jouw bedrijfscultuur in de cloud

Een intranet moet verbinden en de cultuur van de organisatie uitstralen. Valo biedt talloze mogelijkheden om uiting te geven aan de kernwaarden van je organisatie. Valo Intranet vormt het middelpunt van alle communicatie, sociale interactie en samenwerking. Deel eenvoudig interne vacatures en verwelkom nieuwe medewerkers op het blog. Door de naadloze integratie met Yammer ben je in staat kennis organisatiebreed te delen.

 

Microsoft Office 365: de motor van Valo Intranet

Portiva is Microsoft Partner en Office 365-specialist. In de afgelopen jaren heeft Portiva voor vele grote organisaties samenwerkingsportalen ontwikkeld. Met Valo haal je een compleet intranet in huis, dat is gebaseerd op voorgeschreven Best Practices van Microsoft. Je intranet wordt succesvol als het eenvoudig te gebruiken is en de technologie goed werkt. Valo is volledig ontwikkeld op basis van Microsoft Office 365, dus waarschijnlijk heb je de randvoorwaarden voor Valo Intranet al in huis.

 

Snelle implementatie zonder maatwerk

Valo is een intranet-in-a-box oplossing die gebruik maakt van onder andere Microsoft SharePoint, het meest gebruikte intranetplatform ter wereld. Met Valo krijg je alle functionaliteit en verbeteringen voor gebruiksvriendelijkheid die in SharePoint ontbreken. Doordat het gestandaardiseerde en modulaire systeem flexibel aan te passen is, heb je een ready-to-go intranet in handen en wordt de implementatietijd maximaal verkort.

 

Vertrouwde support door Portiva Managed Services

Portiva Managed Services is gericht op het beheer van jouw Microsoft-omgeving en ontzorging van je ICT-organisatie. Portiva is Premium Partner van Valo en we bieden zowel technische als functionele ondersteuning. Daarmee profiteer je van de alle voordelen van Valo en kun je vertrouwen op de lokale vertrouwde supportorganisatie van Portiva.

Fleur_Muit

Fleur Muit

Business Consultant

Een modern intranet, zonder ontwikkeltraject? Neem direct contact op:

Dit vind je vast ook interessant.

Mail Valo Social Intranet
GRATIS WEBINAR

Leer hoe een social intranet van Valo waarde toevoegt voor jou.

Bekijk de webinar
Mail eBook the Modern Intranet Valo
THE MODERN INTRANET

Een modern intranet is sociaal en mobiel. Whitepaper van Valo.

Download de whitepaper
Visual_headlines_website_case_Staples-met-logo
KLANTCASE

Wij realiseerden een Valo social intranet voor Staples Solutions. Lees hier hoe.

Lees de klantcase