Managed services: ontzorgd door experts.

Jij wilt je tijd besteden aan het verder brengen van je organisatie. Beheren en onderhouden van hard- en software laat je daarom liever aan iemand anders over: een partij die weet wat er moet gebeuren om je Office 365, SharePoint of Azure-omgeving functioneel, beschikbaar en veilig te houden.

Portiva biedt met Managed Services een set oplossingen die perfect bij die wens aansluit.

 

Medewerkers goed geholpen

Het is lastig om voor alle systemen de juiste expertise in huis te hebben. Maar als je medewerkers met vragen zitten wil je wel dat ze snel en goed antwoord krijgen. Wij bieden een tweede- en derdelijns servicedesk voor jouw medewerkers. Het eerste aanspreekpunt blijft hiermee binnen jouw organisatie, maar onze specifieke kennis over bijvoorbeeld Office 365, SharePoint of Valo kan snel worden ingezet.

 

Beheer uit handen

Het beheren van een Microsoft-omgeving is minstens zo belangrijk als het goed inrichten ervan. Wij zorgen dat je omgeving de laatste (beveiligings)updates krijgt en dat er altijd back-ups beschikbaar zijn. Ook kunnen wij jouw omgeving in de gaten houden op het gebied van beveiliging. Logt er iemand in vanuit een rare locatie? Wordt er een grote hoeveelheid bestanden gedownload? Wij zien het als eerste en nemen direct maatregelen.

 

Azure – beheerde infrastructuur in de cloud

Dankzij de korte implementatietijd en de mogelijkheid van flexibel op- en afschalen is Azure, de cloud-infrastructuur van Microsoft, voor steeds meer klanten een handige tussenstap in de transitie naar de cloud. Portiva heeft de expertise in huis om een infrastructuur of delen ervan in Azure te beheren. Bepaalde zaken liever nog niet naar de cloud? Ook dan kunnen wij je helpen door de inzet van ons datacenter.

 

Veilig en voorspelbaar

Weet jij altijd hoe jouw ICT-omgeving erbij staat? Hoe presteert het? Wat kost het draaien ervan? En hoe veilig is het eigenlijk? ICT verandert zo snel dat het verstandig is om je omgeving regelmatig te checken. Portiva kan je continu op de hoogte houden van de staat van je omgeving, in de cloud of on-premises

Moet je voldoen aan normen zoals de ISO27001 of NEN7510? Dan is deze monitoring een onmisbaar onderdeel van je controlecyclus.

Rick_Hilferink

Rick Hilferink

Manager Managed Services

Klaar om je beheer-zorgen uit handen te geven? Neem direct contact op:

Dit vind je vast ook interessant

KLantcase_FC_Managed_services_800x500


Klantcase
Managed Services SharePoint omgeving Friesland Campina
Portiva is verantwoordelijk voor het gehele technische beheer van de SharePoint omgeving van FrieslandCampina. Zo kunnen zij zich concentreren op hun core business, terwijl risico’s en de dagelijkse gang van zaken vanuit ons op het hoogste niveau worden gewaarborgd door onze Managed Services afdeling.

Bekijk de klantcase
Icoon_Backup_Restore_800x500


Expertise
Back-up & Restore
Nooit meer zorgen over je cloud-data. Een moderne digital workplace heeft een moderne backup-oplossing nodig. All-In Backup & Restore van Portiva geeft je totale controle over je data, zonder technisch beheer.

Lees meer over Back-up & Restore
Portiva_Klantcase_RAI_Amsterdam_800x500


Klantcase
Migratie en beheer SharePoint RAI Amsterdam 
Portiva en RAI Amsterdam hebben al een lange relatie. Deze begon met de migratie van de Microsoft SharePoint omgeving van SharePoint 2010 naar 2013.

Lees de klantcase