Backup & Restore.

Nooit meer zorgen over je cloud-data. Een moderne digital workplace heeft een moderne backup-oplossing nodig. All-In Backup & Restore van Portiva geeft je totale controle over je data, zonder technisch beheer.

Met Office 365 werkt je bedrijf helemaal in de cloud. Maar hoe zit het met de borging van je data? Heb je wel voldoende grip op bijvoorbeeld de bewaartermijn?

 

Zekerheid en controle

Office 365 biedt een aantal backup-functies, maar voor een bedrijfskritische omgeving heb je meer zekerheid en meer controle nodig. Je wilt zelf bewaartermijnen kunnen instellen. Je wilt je data kunnen veiligstellen, apart van de productie-omgeving. En je wilt voldoen aan interne SLA’s, privacy-eisen en wet- en regelgeving.

Dus ben je aangewezen op on premises- en/of maatwerkoplossingen. Maar je hebt je systemen toch niet naar de cloud gemigreerd om dan hoge kosten te gaan maken voor backups?

 

Backup op maat, zonder zorgen

Portiva biedt een backup-oplossing die je absolute controle, veiligheid en ontzorging biedt: All-In Managed Backup & Restore. Dat is backup voor de cloud, zonder zorgen en tegen een vast maandelijks bedrag.

Onze partner AvePoint levert een complete set tools voor het beheren van data in Microsoft-omgevingen. Deze tools maken integraal deel uit van onze Managed Services-dienstverlening en van onze projectaanpak, het PortiPlan. Ze vormen ook de technische basis voor All-In Managed Backup & Restore. Daardoor kunnen we incrementele backups van SharePoint, Exchange, OneDrive, Groups en Teams zo inrichten dat ze voldoen aan jouw RPO/RTO. Data wordt standaard een jaar bewaard.

 

Snel, helder, gestroomlijnd

Het terughalen van bestanden is een kwestie van minuten. Een verzoek daartoe dien je in bij ons Managed Services-team, dat het dan snel en volgens heldere, gestroomlijnde procedures afhandelt. Wij rapporteren maandelijks over de status van je backups en over het aantal restores dat we hebben gedaan.

Wat opslag betreft heb je de keuze uit private cloud (eigen datacenter), de Portiva Cloud of AvePoint Cloud (standaard), zonder dat dat de prijs verandert. Je kunt je backup dus inrichten naar de eisen van jouw branche en bedrijf.

Rick_Hilferink-190x190

Rick Hilferink

Manager Managed Services

Benieuwd naar All-In Backup & Restore? Neem direct contact op:

Dit vind je vast ook interessant.

Visual_cloud-backup-restore_on_demand


Webinar on demand
Cloud Backup & Restore
Waarom Microsoft niet altijd voldoende zekerheid biedt. En hoe het dan wel moet.

Kijk de webinar
Visual_handboek_o365_download


Download
Handboek backup Office 365
Download gratis het handboek back-up van Microsoft.

Download het e-book
Icoon_Managed_Services_800x500


Expertise
Managed Services
Je Office 365, SharePoint of Azure-omgeving functioneel, beschikbaar en veilig te houden? 

Onze Managed Services oplossing